پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ تیر ۱۳۹۳، ۱۴:۱۲

به دلیل عدم آشنایی با فن شنا/

سد کهک در سیستان یک نوجوان 11 ساله را به کام مرگ کشاند

سد کهک در سیستان یک نوجوان 11 ساله را به کام مرگ کشاند

زاهدان-خبرگزاری مهر: سد کهک در شمال استان سیستان و بلوچستان و از توابع شهرستان زهک جان یک نوجوان 11 ساله را به دلیل عدم آشنایی با فن شنا گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، سه نوجوان سیستانی که به قصد فرار از گرمای هوا به به منظور آبتنی به سد کهک سیستان پناه آورده بودند به دلیل عدم آشنایی به فن شنا و با توجه به حجم گل و لای موجود در این سد دچار حادثه شدند.

سرپرست جمعیت هلال احمرشهرستان زهک در خصوص جزئیات این حادثه به مهر اظهار داشت: این سه نوجوان سیستانی به دلیل عدم آشنایی و مهارت لازم در فن شنا در معرض غرق شدگی قرار گرفتند که خوشبختانه با تلاش مردم محلی و اقدام به موقع جان دو تن از مرگ حتمی نجات یافت و متاسفانه یکی از این سه نوجوان جان خود را از دست داد.

احمد قورزایی بیان داشت: در این راستا به محض اطلاع از این حادثه نیروهای عملیاتی امداد و نجات هلال احمر شهرستان زهک به منطقه اعزام شدند و با آغاز عملیات تجسس موفق شدند جسد این نوجوان 11 ساله را از آب گرفته و به خانواده اش تحویل دهند.

وی از جوانان سیستانی درخواست کرد به دلیل وجود جریان آب و گل و لای بیش از حد در انهار و کانال‌های آبیاری حتی در صورت آشنایی با فن شنا از آبتنی در رودخانه‌های محلی به جد خودداری کنند.

وی افزود: متاسفانه از ابتدای سال جاری تا کنون سه نفر از جوانان سیستانی بر اثر جدی نگرفتن هشدارهای لازم جان خود در رودخانه‌های محلی از دست داده‌اند.

وی گفت: گرم شدن هوا و جاری شدن سیلاب در رودخانه‌های سیستان و کانال‌های آبیاری سیل عظیمی از جوانان و نوجوانان را نیز به منظور شنا به سمت خود جلب کرده است که به گفته امداد گران و کارشناسان ایمنی  با توجه به سیلابی بودن رودخانه‌ها و همچنین چاله های موجود در بستر این رودخانه‌ها این اقدام بسیار خطر آفرین است.

کد خبر 2317789

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha