پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ تیر ۱۳۹۳، ۸:۳۵

تابش عنوان کرد:

طراحی و اجرای طرح هادی روستایی همخوانی دارد/ دستگاه ها ملزم به پیروی از طرح

طراحی و اجرای طرح هادی روستایی همخوانی دارد/ دستگاه ها ملزم به پیروی از طرح

اردبیل – خبرگزاری مهر: رئیس بنیاد مسکن کشور گفت: طراحی و اجرای طرح هادی کاملا همخوان بوده و در این خصوص مشکلی نداریم.

علیرضا تابش در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص گلایه مندی برخی دهیاران از وضعیت اجرای طرح هادی تصریح کرد: این طرح بر اساس مطالعات پایه ای اجرا شده و در هنگام اجرا نیز تمامی دستگاه ها کلیات را تائید می کنند.

وی افزود: به دلیل اینکه تصویب نهایی با حضور تمامی دستگاه های مرتبط است در نتیجه نهادهای مسئول ملزم به پیروی اند.

تابش در خصوص اجرای نامناسب این طرح و صدمه به انشعابات روستاها ادامه داد: این مهم مصداق ندارد و تاکنون گزارشی در این خصوص به ما ارائه نشده است.

رئیس بنیاد مسکن کشور عنوان کرد: عمده این طرح بازگشایی معابر، کف سازی با مصالح بومی و درخت کاری و ایجاد فضای سبز است.

تابش با بیان اینکه بخش مهمی از دغدغه طرح هادی نگهداری زیرسازیهاست، ادامه داد: نگهداری بر عهده دهیاران بوده و باید از طریق آن ها مدیریت شود.

وی با اذعان به ضرورت این مهم تصریح کرد: نظر بنیاد مسکن به ساماندهی طرح های نگه داری و آموزش در این حوزه است.

به گفته تابش زندگی روستایی نیز به مانند زندگی شهری باید برخوردار از امکانات لازم بوده و بتواند پاسخگوی نیازها باشد.

رئیس بنیاد مسکن کشور با بیان اینکه محیط روستاها نیازمند بهسازی است، اضافه کرد: کار و زندگی در روستا به هم آمیخته است و طرح های توسعه باید در همین راستا اجرایی شود.

کد خبر 2318153

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha