حسین حاجی آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: در این شهرستان با بکارگیری 42 دستگاه کمبینات بیش از 65 درصد محصولات غلات و کشت پاییزه بصورت خاک ورزی کشت می شوند.
وی افزود: در گلستان 102 دستگاه کمبینات فعال است که 42 دستگاه آن در شهرستان علی آبادکتول فعالیت می کنند.
حاجی آبادی خاطرنشان کرد: با کاربرد مفید و بهینه دستگاه ها و همکاری کشاورزان با کارشناسان جهاد کشاورزی این شهرستان از حیث کشت غلات و کشاورزی حفاظتی مقام اول استان و مقام دوم کشوری را پس از شهرستان مرودشت فارس دارا است.
مدیر جهاد کشاورزی علی آبادکتول با اشاره به اهداف کشاورزی حفاظتی گفت: حفظ بقایای گیاهی، کاهش چشمگیر تردد ماشین آلات در اراضی و تناوب زراعی از مهمترین اهداف این طرح است که در این شهرستان از مرز 65 درصد گذشته است.
وی تصریح کرد: با اجرای طرح خاک ورزی در کشاورزی حفاظتی بجای چهار بار رفت و آمد انسان و ماشین در اراضی، یکبار رفت و آمد می شود.
وی افزود: از 2600 دستگاه تراکتور در شهرستان، 55 دستگاه سنگین، 170 دستگاه نیمه سنگین و مابقی سبک و معمولی هستند.
حاجی آبادی گفت: از 55 دستگاه تراکتور سنگین 42 دستگاه مجهز به کمبینات هستندکه باعث تحول در نظام کشت شده اند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: اگر قیمت محصولات بهینه تر شده و از کشاورزان حمایت بیشتری شود در آینده ای نزدیک این شهرستان تمام کشت خود را در راستای کشاورزی حفاظتی انجام خواهد داد.
حاجی آبادی گفت: در این کشت سفال گندم با خاک مخلوط شده و علاوه بر حفظ محیط زیست ، خاک نیز برای استفاده نسل های آینده باقی می ماند.
در علی آبادکتول بیش از 30 هزار هکتار گندم کشت می شود.
نظر شما