عادل شفیعی پیش از ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگار مهر، از وقوع آتش سوزی در جنگل های شهرستان ثلاث باباجانی خبر داد.
وی اظهار داشت: این آتش سوزی روز دوشنبه، دوم تیر ماه در مراتع و جنگل های بخش ازگله از توابع شهرستان ثلاث بابجانی به وقوع پیوسته است.
شفیعی افزود: این حادثه از طریق نیروهای مردمی به ما گزارش شد و بلا فاصله پس از آن سه تیم امدادی متشکل از سه پرسنل و 15 امداگر با تجهیزات و 3 دستگاه خودرو به محل اعزام شده و تا پایان شب موفق به مهار آتش شدند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه گفت: به دنبال این آتش سوزی بیش از 25 هکتار از جنگل ها و مراتع شهرستان ثلاث باباجانی در آتش سوخت و از بین رفت.
وی در پایان خاطر نشان کرد: علاوه بر هلال احمر، دیگر ارگان ها و سازمان های شهرستان نیز در اطفاء حریق همکاری داشتند.
نظر شما