به گزارش خبرگزاری مهر، محی الدین بهرام محمديان گفت: تقليل سطح انتظار و توقع از آموزش و پرورش، آن را از يك دستگاه توليد سرمايه اجتماعي كه سه وظيفه عمده نظام سازي، فرهنگ سازي و ملت سازي را بر دوش مي كشد، به يك دستگاه بوروكراتيك و اداري هزينه اي تبديل مي كند.
وي افزود: مديران آموزش و پرورش با اتكاء به دستاوردهاي پژوهشي و نظرات كارشناسي نه تنها بايد از درجا زدن در گذشته و رضايتمندي به وضع موجود احتراز كنند بلكه بايد افق هاي آينده را خوب بشناسند و اهداف آموزش و پرورش در تراز ايران 1404 را پيگيري كنند.
به گفته رئيس سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي، رصد گام به گام پيشرفتهاي آموزش و پرورش و برنامه عملياتي و اجرايي سند تحول بنيادين و ارزشيابي عمومي فعاليتهاي آموزش و پرورش به صورت باليني و مشاهده اي از اهم واجبات اين دستگاه است.
معاون پژوهش وزير تصریح کرد: آموزش و تربيت بايسته معلمان، توليد محتواهاي مناسب آموزشي و تربيتي، و كتابهاي درسي بايد هم افزايي داشته باشند. همچنين به خدمت گرفتن فناوري هاي نوين آموزشي و كاربست پژوهش هاي بنيادي و اصلاح مقررات و قوانين آموزشي و اداري در جهت توسعه مشاركتهاي علمي و عملي، آحاد كارشناسان و صاحب نظران به ويژه معلمان از بايستگي هاي تحول است.
محمديان تاكيد كرد: دانشگاه فرهنگيان بايد دانشگاه ويژه تربيت معلم و نيروي انساني مورد نياز دستگاه بزرگ تعليم و تربيت در افق چشم انداز 1404 باشد.
وي افزود: همه بايد متوجه باشيم كه بازده هزينه براي تعليم و تربيت معلمان حرفه اي بالاترين ارزش افزوده را دارند و نبايد اين سرمايه گذاري عظيم را به دليل سنگيني كار به ديگر مراكز سپرد. زيرا هيچ پزشك، افسر يا طلبه فاضلي جز در مراكز مخصوص دانشگاه علوم پزشكي، دانشكده افسري و يا حوزه علميه تربيت نمي شوند.
نظر شما