به گزارش خبرنگار مهر، محمود الله مرادی ظهر سه شنبه در گردهمایی نقش مردم در احیای فریضتین امر به معروف و نهی از منکر استان كردستان اظهار داشت: شوراهای اسلامی روستاها و هیات امنای مساجد در راستای تشکیل این شوراها برنامه ریزی لازم را انجام داده و نسبت به شناسایی منکراتی که نیازمند مقابله هستند اقدام کنند.
وی افزود: احیای این دو فریضه الهی متعلق به همه مردم است و آحاد جامعه باید در ترویج آن دخالت داشته باشند.
جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کردستان بیان کرد: رویکرد 100 درصدی ستاد احیای استان بر مبنای اقدامات ایجابی و سلبی است تا ارزش ها و آرمان های اسلامی حفظ شود.
الله مرادی یادآور شد: اعضای ستاد، مردم و مسئولان در شهرها و روستاها باید با این رویکرد جوانان را آگاهانه از مسیرهای اشتباه برگردانند و براي ترويج امر به معروف و نهي از منكر تلاش كنند.
وی ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر توسعه ارتباطات و شبکه های مجازی به جایی رسیده که اخبار و اطلاعات دورترین نقطه در کوتاهترین زمان به سراسر دنیا مخابره شده و در دسترس مردم قرار می گیرد.
جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کردستان گفت: شبیخون فرهنگی دشمن که از طریق این شبکه های مجازی وارد حریم خصوصی منازل شده است تبعات زیانباری را بر جامعه وارد می کند که باید هوشیارانه با این ترفندها مقابله شود.
الله مرادی اظهار داشت: دشمن از طریق این شبکه های ماهواره ای در صدد ترویج بی بند و باری در میان آحاد جامعه بویژه جوانان و سست کردن پایه های دینی و اعتقادی آنان است.
وی همچنین به شبکه های مذهبی ماهواره ای همچون نور، کلمه، امام حسین و فدک اشاره کرد و گفت: این شبکه ها به لحاظ مالی توسط کشورهای عربی و به لحاظ محتوایی توسط انگلیس تغذیه می شوند و در قالب تفکرات سنی و شیعه به تبلیغ می پردازند و درصدد ایجاد تخم نفاق میان مسلمانان هستند.
جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کردستان در پايان سخنان خود در اين مراسم اظهار داشت: علما، روحانیون، اندیشمندان و رسانه ها باید آحاد جامعه به ویژه جوانان را از تبعات این شبکه های ماهواره ای آشنا کنند و با جایگزینی برنامه هایی با محتوایی اسلامی فتنه دشمنان را خنثی کنند.
نظر شما