بهرام زنوزي در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري مهر در كرج افزود : شهر كرج پيش از خروج از ساختار سنتي خود بدون آنكه زيرساختهاي يك كلانشهر در اين شهرستان پي ريزي شود تبديل به شهر شد ، به همين دليل بسياري ازنهرها و چاههاي شهر به طور غير اصولي پوشانده شدند و جاي آنها را خيابانها و معابر فرا گرفت .
زنوزي خاطر نشان كرد : محل نهرهاي قديمي كرج از جمله نهر ماهان ، نهر دلمبر و نهر اصفهاني ها و زير گذر كنوني شورا هم اكنون به وفور موش ديده مي شود و جانوران موذي در اين مناطق به صورت كلوني هاي بسيار بزرگ زندگي مي كنند كه در صورت بازسازي و ترميم مي توان ريشه موش را در اين اماكن از بين برد.
وي تصريح كرد : پر كردن اين نهرها به دليل نياز شهر به آنها در مواقع بارندگي نيز غير ممكن است و تنها راه حل از بين رفتن موش بازسازي انهار قديمي كرج است .
رييس سازمان بازيافت كرج يادآور شد : طرح امحاء موش توسط اداره خدمات شهري و نيز سازمان بازيافت در حال اجرا است اما اين گونه طرحها بيشتر مقطعي هستند و نقش مسكن را بازي مي كنند .
وي ادامه داد : يكي از دلايل فراواني موش نيز كمك رساني مردم براي تغذيه اين موشها از طريق ريختن زباله در جويهاي آب و نهرهاست و در واقع شهروندان كرجي تغذيه موشهاي پرشمار كرج را تامين مي كنند .
زنوزي با اشاره به آمار بالاي زاد و ولد موشها اظهار داشت : موشها 5 بار در سال و در هر نوبت به طور ميانگين 10 بچه به دنيا مي آورند و همين امر نيز مبارزه با موش را مشكل تر مي كند .
رييس سازمان بازيافت و تبديل مواد شهرداري كرج گفت : علاوه بر اجراي برنامه هاي مديران شهري ، رعايت بهداشت و نظافت توسط شهروندان نقش بسزايي در كاهش ميزان زاد و ولد موش در كرج دارد .
نظر شما