به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام والمسلمین محمد محمدی گلپایگانی، ظهر پنجشنبه در همایش بزرگ علما، روحانیون و طلاب گیلان که به مناسبت ماه مبارک رمضان در مصلای شهر رشت برگزار شد، افزود: اگر سردمداران که دست نشانده شیطان هستند، بخواهند در برابر جمهوری اسلامی ایران ایستادگی کنند بدون شک نابود خواهند شد.
وی با بیان اینکه صحیفه سجادیه در جامعه امروز منزوی است، اظهار داشت: این یادگار ارزشمند امام سجاد (ع) که دریای از معرفت بوده به عنوان زبور آل محمد شناخته شده است.
رئیس دفتر مقام معظم رهبری همچنین ادامه داد: هم اکنون خونخوران در عراق اهل بیت که شیعیان و اهل سنت را در خود جای داده آشوب به پا کرده اند و جان، مال و ناموس مردم را به تاراج می برند.
وی با بیان اینکه گروهک تروریستی داعش که عنوان اهل سنت را با خود یدک می کشند تنها دست نشاندگان استکبار هستند، گفت: تخریب نمادهای اهل بیت در نجف اشرف و کربلای معلا از مهمترین اهداف گروه های تکفیری داعش برای نابودی اسلام و شیعه است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی با اشاره به اینکه فرزندان امام حسین علیه السلام نخواهند گذاشت تا این جنایتکاران به اهداف شوم خود دست یابند، افزود: در حال حاضر بیش از دو میلیون شیعه و سنی دست در دست یکدیگر و با وحدت در راستای دفاع از اسلام و مقابله با گروهک جنایتکار و تکفیری داعش در عراق ثبت نام کرده اند.
وی یادآور شد: حزبالله لبنان، ایران و عراق با به مقابله با دشمنان اسلام می پردازند و در این راه از هیچ کوششی فروگذار نخواهند شد.
نظر شما