به گزارش خبرنگار مهر، این جشنواره شامگاه پنجشنبه به همت موسسه طلوع ماندگار با همکاری نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در طاهرگوراب شهرستان صومعه سرا دایر شد.
در ماه مبارک رمضان مردم استان گیلان به مصرف یکی از شیرینی های سنتی این استان که "رشته خشکار" نام دارد، علاقه بیشتری نشان می دهند.
این شیرینی در تمام طول سال در کارگاه های کوچک پخت رشته خشکار تولید می شود اما در ماه رمضان، میزان تولید آن افزایش محسوسی پیدا می کند.
این شیرینی از برنج تهیه می شود، از آنجا که قوت قالب مردم استان های شمالی کشور " برنج " است، ساکنان این خطه از دیرباز آموخته اند که از این دانه پر برکت، شیرینیهای لذیذی را هم تهیه کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در این باره می گوید: انواع شیرینی جات محلی گیلان شامل فرنی، رشته و خشکار، گل پالوده، ترک حلوا، خاتون پنجره، خرش حلوا و سمنو، حلوای رقایب، انواع کلوچه و انواع نان محلی است.
رضا علیزاده افزود: گیلان در زمینه غذاهای سنتی و محلی دارای شهرت بسیاراست، مردم این استان برای کیفیت خوراک اهمیت زیادی قائل هستند و برخی از خوراکی ها و غذاهای تهیه شده در این استان فقط خاص منطقه است که بسیار خوشمزه و از جاذبه های گردشگری این خطه به شمار می آیند.
وی همچنین بر ضرورت توجه و حفظ فرهنگ و آداب بومی و طبخ غذاهای محلی تاکید کرد و یادآورشد: طبخ غذاهای محلی نقش مهمی در تندرستی جامعه دارد.
نظر شما