امیرحسین طاهری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه اظهار داشت: در حال حاضر دشمن با استفاده از ابزارها و روش های انحرافی تلاش دارد تا نسل جوان را از مبانی اسلامی دور کند و در این راه قران کریم بهترین وسیله برای مبارزه با تهاجم نرم دشمن است.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پیشوا افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی بر گسترش فعالیت های قرآنی در کشور تأکید و همه مسئولان و مردم را به پیوند بیشتر با این معجزه الهی دعوت کرده اند به همین خاطر هم مردم و هم مسئولان در این زمینه وظیفه خطیری بر عهده دارند.
وی ادامه داد: امروز باید با استفاده از روش ها و شیوه های متعدد و متنوع، مردم بویژه نسل جوان و نوجوان کشور را به سوی فعالیت های قرآنی سوق دهیم که برگزاری نمایشگاه قران کریم و حضور جوانان در این نمایشگاه می تواند اثر گذار باشد، در واقع نمایشگاه های قرآنی می توانند باعث جذب جوانان به قرآن و ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه شود و ماه مبارک رمضان که ماه بهار قرآن کریم است بهترین فرصت برای جذب جوانان به امور قرآنی است.
این مسئول هدف از برپایی نمایشگاه قرآن کریم در سطح پیشوا در طول ماه مبارک رمضان را اشاعه فرهنگ قرآنی در بین خانواده ها و آموزش گام های موفقیت در زندگی مشترک با استفاده از فرهنگ قرآن و اهل بیت برشمرد.
طاهری گفت: این نمایشگاه از روز دهم ماه مبارک رمضان تا عید سعید فطر با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره آموزش و پرورش، اداره تبلیغات اسلامی و موسسه قرآنی جواری الکریم در صحن مطهر امامزاده جعفر بن موسی الکاظم شهرستان پیشوا برپا خواهد شد که در آن بخشهای مختلف از قبیل نمایشگاهی، کارگاهی و فروش آثار، نمایشگاه کتاب، اجرای تئاتر، نمایش آثار خوشنویسی، تجلیل از خادمین قرآنی و غرفه مشاوره مذهبی تشکیل می شود.
وی در پایان با اشاره به تشکیل کمیته توسعه فعالیت های قرآنی در پیشوا یادآور شد: تصمیمات کمیته توسعه فعالیتهای قرآنی دارای نتایج مثبتی در راستای توسعه فرهنگ قرآنی شده است.
نظر شما