پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ تیر ۱۳۹۳، ۱۶:۱۲

زنجانی اعلام کرد؛

مشارکت بخش خصوصی در تکمیل آبدرمانی سردابه

مشارکت بخش خصوصی در تکمیل آبدرمانی سردابه

اردبیل – خبرگزاری مهر: فرماندار اردبیل از سرمایه گذاری بخش خصوصی در تکمیل پروژه مجتمع آب‌درمانی قیه‌سویی سردابه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد زنجانی بعد از ظهر شنبه در جلسه توسعه گردشگری شهرستان اردبیل  با تاکید به ضرورت توسعه منطقه گردشگری سردابه تصریح کرد: این مجتمع آب‌درمانی در زمینی به مساحت 2.5 هکتار و با زیربنای هشت هزار و 900 متر مربع با اعتباری بالغ بر 40 میلیارد ریال در حال احداث است.

وی تاکید کرد: این پروژه ظرفیت اشتغال زایی 25 نفر را به طور مستقیم دارا بوده و از امکانات رفاهی مانند مجتمع اقامتی و گردشگری با دو استخر مجزا برخوردار است.

زنجانی با یادآوری بازديدهای مكرر از منطقه عنوان کرد: با توجه به تخصيص اعتبارات لازم برای اجرای طرح مطالعاتی و سرمایه گذاری بخش خصوصی اقدامات مطلوبی برای توسعه اين منطقه سياحتی در حال انجام است.

فرماندار اردبیل معتقد است اين منطقه از مناطق ويژه گردشگری اردبيل است و مي تواند به توسعه گردشگري و همچنين توسعه در همه ابعاد آن شتاب بيشتری ببخشد.

فرماندار اردبیل در بخش دیگری از سخنان خودبه آبشار این منطقه اشاره کرد و بیان داشت: این موهبت نیز یکی دیگر از توانمندی‌های جذب گردشگر است که می‌تواند فرصت خوبی را برای حضور سرمایه‌گذاران فراهم آورد.

وی تاکید کرد: توسعه شهرستان اردبیل در گرو توسعه صنعت گردشگری و جلب اعتماد سرمایه‌گذاران بخش خصوصی جهت سرمایه گذاری است.

 

کد خبر 2321224

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha