پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

اخبار عراق/

شهادت امام جماعت مسجد "النبی یونس"/انفجار در منزل و خودرو رئیس اطلاعات سامراء

شهادت امام جماعت مسجد "النبی یونس"/انفجار در منزل و خودرو رئیس اطلاعات سامراء

شهادت امام جماعت مسجد "النبی یونس" و انفجار در منزل و خودروی رئیس اطلاعات سامراء از جمله خبرهای امنیتی عراق به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری العهد لبنان، تروریست های داعش ظهر روز گذشته "شیخ عبدالسلام محمد" امام جماعت مسجد "النبی یونس" را به شهادت رساندند.

وی از جمله مخالفان اخراج شهروندان مسیحی موصل از این استان بود که توسط تروریست های داعش به شهادت رسیده است.

المیادین نیز گزارش داد که افراد مسلح، منزل و خودرو رئیس اطلاعات سامراء در جنوب تکریت را منفجر کردند و محافظان شخصی وی را ربودند.

خبر دیگر اینکه نیروهای ارتش عراق وارد روستای البشیر در کرکوک شده اند تا این منطقه را از لوث تروریست های داعش پاک کنند.

سومریه نیوز نیز به نقل از یکی از اعضای شورای استانداری الانبار گزارش داد: شماری از شهروندان مناطق "عنه"، "راوه" و "القائم" در استان الانبار به دلیل قوانین زورگویانه گروه تروریستی داعش از این استان مهاجرت کرده اند.

کد خبر 2321802

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha