۸ تیر ۱۳۹۳، ۱۷:۰۱

قاسمی زاد:

نیازسنجی رشته ای در دانشگاه علمی و کاربردی براساس نیاز بازارکار صورت می گیرد

نیازسنجی رشته ای در دانشگاه علمی و کاربردی براساس نیاز بازارکار صورت می گیرد

رشت – خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی گیلان فت: نیازسنجی رشته ای در این دانشگاه براساس نیاز بازارکار، نیاز جامعه و شغل محور بودن رشته ها صورت می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس قاسمی زاد عصر یکشنبه در جلسه اعضای هیئت علمی دانشگاه جامع افزود: دانشگاه بر اساس هدف و ماموریت های که دنبال می کند نیاز سنجی رشته ای را در هر استان انجام می دهد.

وی همچنین اظهارداشت: در حقیقت اولویت در دانشگاه جامع علمی و کاربردی ایجاد فرصت برای اشتغال است چون این دانشگاه باید یک دانشگاه کار آفرین باشد و بر همین عقیده هم استوار است.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی گیلان گفت: دانشگاه جامع با تلفیق علم و عمل و تبدیل یک دانش به یک فن و مهارت می تواند زمینه ایجاد مهارت را برای دانش آموختگان ایجاد کند این مسئله می تواند موجب اشتغال پایدار و مولد برای دانش آموختگان باشد.

وی افزود: در حقیقت اعتقاد دانشگاه این است که با مهارت آموزی می توان ایجاد اشتغال کرد و به عبارتی مهارت آموزی بهترین راه اشتغال مناسب، پایدار و مولد و از پرهیز از مدرک گرایی است چون مدرک گرایی امروز یک معضل در جامعه به شمار می رود.

قاسمی زاد تصریح کرد:  دانشگاه جامع یک نمونه موفق در اجرای سیاست ها و اهداف اصل 44 قانون اساسی است. یکی از اهداف و ماموریت های این دانشگاه مشارکت دادن تمامی بخش های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در کشور و استان هست.

وی اذعان داشت: هم اکنون دانشگاه جامع با بیش از 150  دستگاه اجرایی در سطح کشور رابطه تنگاتنگ آموزشی دارد.

قاسمی زاد افزود: در حقیقت یک بخش از آموزش های دانشگاه جامع از سوی بخش خصوصی در حال انجام است. تعداد زیادی از کارخانه ها در کشور و استان که مربوط به بخش خصوصی هستند مرکز آموزش علمی و کاربردی دارد و با دانشگاه در ارتباط با آموزش های مهارتی مشارکت می کنند.

وی بیان داشت: تمامی کارخانه های بزرگ در استان در صورت داشتن تمایل به ایجاد مراکز آموزش علمی و کاربردی این دانشگاه آمادگی هرگونه همکاری در خصوص راه اندازی مراکز و رشته های تخصصی مهارتی که خاص کارخانه ها هست را دارد.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی گیلان یادآورشد: بخشی از این آموزش ها در جهت ارتقای سطح نیروی ماهر در کارخانه های می تواند باشد بخشی هم بصورت آزاد برای تعلیم و آموزشی که مورد نیاز کارخانه باشد و برای آینده آن کارخانه مورد استفاده قرار گیرد.

 

کد خبر 2322035

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha