به گزارش خبرنگار مهر، ناصر عاصفی یکشنبه عصر در جمع خبرنگاران ابراز کرد: افزایش بی رویه واردات مبلمان خارجی در سالهای گذشته و حمایت نکردن از تولید بعد از فاز اول هدفمندی از جمله عواملی بود که سبب شد تا صنعت چوب در استان دچار مشکلات جدی شود.
عضو هیئت مدیره انجمن چوب خراسان رضوی اظهار کرد: صنعت چوب در دنیا پیشرفت زیادی داشته و کشورهای پیشرفته با استفاده از فناوریهای روز و دستگاههای پیشرفته، این صنعت را توسعه دادهاند.
وی افزود: ایران هم در چند سال اخیر، در این صنعت تحولات چشمگیری داشته اما با همه این اوصاف، صنعت چوب ایران هنوز نتوانسته جایگاه مناسب خود را به دست آورد.
عاصفی عنوان کرد: کم توجهی به استهلاک تجهیزات در زمان بهرهبرداری و ناتوانی مالی، سبب فرسوده شدن تجهیزات در این صنعت شده است.
وی ادامه داد: این بی توجهی هزینههای نگهداری از تجهیزات را افزایش و به کاهش کمی محصولات منجر میشود و اگر میخواهیم صنعت چوب در رقابت با کشورهای منطقه، فعال شود، باید امکان نوسازی تجهیزات را برای واحدهای تولیدی فراهم کنیم.
عضو هیئت مدیره انجمن چوب خراسان رضوی با بیان اینکه خراسان رضوی رتبه اول تولید مصنوعات چوبی در کشور را دارد، اظهار کرد: هم اکنون مصنوعات چوبی استان به کشورهای آسیای میانه و افغانستان صادر میشود.
عاصفی ظرفیت صادراتی خراسان رضوی را بیشتر از میزان فعلی دانسته و گفت: کیفیت مصنوعات تولیدی خراسان رضوی در حد استانداردهای کشورهای اروپایی است به طوری که میتوانیم علاوه بر تامین نیازهای کشور، بخشی از نیازهای کشورهای منطقه را تامین کنیم.
عضو هیئت مدیره انجمن چوب خراسان رضوی با بیان اینکه مبلهای تولید خراسان رضوی بهترین کیفیت را دارند، گفت: برخلاف تصور برخی افراد کیفیت مبلمان داخلی بهتر از مشابه ترکی است.
عاصفی تصریح کرد: یکی از راهها برای بالا بردن توان کمی و کیفی تولید برگزاری نمایشگاههای تخصصی مبلمان است که سبب میشود تولیدکنندگان داخلی در ملاقات با هیئتها و شرکت کنندگان خارجی، از آخرین اطلاعات مربوط به تولید و تنوع محصولات چوبی مطلع شوند.
نظر شما