به گزارش خبرنگار مهر، داریوش دیودیده عصر یکشنبه در نشستی خبری با خبرنگاران به مناسبت هفته صنعت، معدن اظهار داشت: 700 واحد تولیدی در استان دارای پروانه بهره برداری هستند و به آنها اجازه تولید داده شده است.
وی افزود: در سال گذشته 36 درصد از این واحدها تعطیل و راکد بودند که این میزان در سال جاری با رفع مشکلات برخی واحدها به 27 درصد رسیده است.
رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: 400 واحد صنعتی در استان در دست انجام است که از یک تا 95درصد پیشرفت فیزیکی دارند که طرح های بالای 60درصد پیشرفت فیزیکی در اولویت قرار دارند.
وی بیان کرد: طرح های بالای یک میلیارد تومان نیز در مراحل مختلف از سوی کارشناسان این سازمان مورد نظارت قرار می گیرند.
دیودیده اظهار داشت: 181 طرح بالای یک میلیارد تومان در این استان در دست اجراست.
بهره برداری از فاز اول کارخانه سیمان مارگون در سال جاری
وی همچنین عنوان کرد: هم اکنون یک میلیون و 200هزار تن ماده معدنی در این استان در حال بهره برداری است که امسال این میزان به یک میلیون و 600 هزار تن خواهد رسید.
دیویده بیشترین استخراج را مربوط به کارخانه سیمان دانست و اظهار داشت: در صورت به بهره برداری رسیدن کارخانه سیمان مارگون سالانه یک میلیون تن به این میزان اضافه خواهد شد.
وی از انجام مطالعات اکتشافی در مناطق مختلف استان خبرداد و افزود: در کنار این ایجاد زیر ساختهای بخش معدن در دستور کار است.
رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد از بهره برداری از فاز اول کارخانه سیمان مارگون در سال جاری خبرداد و گفت: این کارخانه با مشکل آب مواجه است که پیگیری های لازم برای رفع این مشکل در حال انجام است.
وی افزود: این کارخانه که نقش مهمی در اشتغالزایی و تولید در این استان خواهد داشت در سال 94 به طور کامل به بهره برداری می رسد.
ایجاد دوهزار فرصت شغلی در بخشهای صنعت، معدن و فرش در دستور کار
رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: طبق برنامه چهارساله اقتصادی استان در سالجاری باید شش هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در این استان در بخش های صنعت، معدن و فرش به بهره برداری برسد.
وی افزود: پیش بینی سال 93 در بخش صنعت و معدن و فرش استان ایجاد دوهزار فرصت شغلی جدید است به این معنا که 16 هزار و 900 شغل ایجاد شده در این بخشها به 18 هزار و 900 نفر در سال 93 خواهد رسید.
واحدهای شن و ماسه رودخانه ای اجازه فعالیت ندارند
رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با بیان اینکه واحدهای شن و ماسه رودخانه ای طبق قانون اجازه فعالیت ندارند، بر رشد تولید شن و ماسه کوهی تاکید کرد.
دیودیده افزود: مکانهایی برای استقرار واحدهای شن و ماسه کوهی مورد مطالعه قرار گرفته و مجوزهای لازم از نهادهایی همچون منابع طبیعی، محیط زیست، میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن و .. اخذ شده است.
وی حفاظت از محیط زیست را در اولویت کاری این سازمان دانست و گفت: هر طرح صنعتی باید یک پیوست محیط زیست به همراه داشته باشد.
وی عنوان کرد: به دنبال ایجاد تعادل بین بهره بردرای از منابع طبیعی، معادن و محیط زیست هستیم.
بازار این استان با کمبود هیچ کالایی مواجه نیست
رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد همچنین گفت: طی یک سال گذشته هیچ مشکلی در بازار این استان بوجود نیامد.
دیویده افزود: بازار این استان با کمبود هیچ کالایی مواجه نیست و ذخیره سازی کالاهای اساسی به خوبی انجام شده است.
وی گفت: ساماندهی بازار و نظارت مستمر بر آن از جمله برنامه های مهم این سازمان است.
نظر شما