پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ تیر ۱۳۹۳، ۱۳:۵۷

پزشکان فریب کلاهبرداران را نخورند/ اعزام پزشک به حج فقط توسط هلال احمر

پزشکان فریب کلاهبرداران را نخورند/ اعزام پزشک به حج فقط توسط هلال احمر

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر تأکید کرد: چند سال است که در آغاز فرآیند انتخاب پزشکان حج کلاهبرداران از اشتیاق این قشر زحمتکش جامعه برای انجام مناسک حج سوء استفاده کرده و گاهی کلاهبرداری‌هایی نیز صورت می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید علی مرعشی با هشدار نسبت به فعالیت کلاهبرداران در ایام نزدیک به حج عمره تصریح کرد: همه اعزام‌های کادر درمانی حج و عتبات عالیات، فقط از طریق این مرکز و بدون دریافت هیچ وجهی انجام می‌شود.

وی گفت: روز گذشته، تعدادی از پزشکان با دفتر این مرکز تماس گرفته و اعلام کردند گروهی که خود را پرسنل این مرکز معرفی کرده، با بیان اینکه شما برای اعزام به حج انتخاب شده‌اید، درخواست واریز وجه به حسابی را خواستار شده‌اند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر افزود: موضوع را از طریق حراست جمعیت هلال احمر و سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری نیز دنبال می‌کنیم.

وی ادامه داد: شایسته است جامعه پزشکی نیز همکاری لازم را با ما داشته و در صورت تماس‌های این چنینی علاوه بر این که شماره پیامک یا تلفنی که با آن تماس گرفته‌اند را در اختیار ما قرار دهند، با مراجعه به سایت مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر و یا تماس با این مرکز از روند اعزام‌ها نیز کسب اطلاع کنند.

مرعشی بار دیگر تأکید کرد: تنها مسیر رسمی و قانونی این اعزام ها از طریق مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر است.خدمات پزشکان و پیراپزشکان در حج کاملاً داوطلبانه بوده، هیچگونه وجهی بابت اعزام یا خدمات آنها در حج دریافت نمی‌شود.
 

کد خبر 2322489

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha