پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ تیر ۱۳۹۳، ۱۰:۲۴

حجت الاسلام حجتی:

اعجاز قرآن را در تمام سطوح آن می توان یافت

اعجاز قرآن را در تمام سطوح آن می توان یافت

حجت الاسلام محمدباقر حجتی عصر روز گذشته 9 تیرماه در مراسم تجلیل از اساتید برتر قرآنی با اشاره به اعجاز قرآن گفت: اعجاز قرآن را می توان در تمام سطوح قرآن مشاهده کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدباقر حجتی، استاد و پژوهشگر قرآنی عصر روز گذشته 9 تیرماه در مراسم تجلیل از اساتید برتر قرآنی در سخنانی با بیان اینکه قرآن کتاب جاوید بشر است، اظهار کرد: قرآن هرگز از دور خارج نمی شود، برخلاف سایر کتب آسمانی که با آمدن پیامبر اکرم(ص) و نزول قرآن کریم، دوره آنها پایان گرفت.

حجتی افزود: قرآن پیامی برای جامعه بشریت است؛ همانطور که خداوند به پیامبر می فرماید «ما قرآن را گسیل کردیم تا رحمتی برای عالمیان باشد»؛ بنابراین قرآن رحمتی برای همه طبقات پدیده های هستی است و پیامبر اکرم(ص) نیز به عنوان آخرین فرستاده الهی نیز رحمتی برای کل موجودات است.

وی با بیان اینکه برای همه موجودات قوانینی وضع شده است، گفت: نمی توان به هیچ یک از پدیده های هستی تجاوز کرد و این امر را می توان در دستورات اسلام یافت. برای اینکه ما چنین تمرینی داشته باشیم حج را برای ما واجب کرده اند چرا که محرم نمی تواند به هیچ یک از پدیده های هستی دست درازی کند. بنابراین باید برای دوست داشتن همه پدیده های هستی تمرین کنیم.

این استاد برجسته علوم قرآنی تصریح کرد: هر چه برای قرآن زحمت و مشقت بکشیم رحمتی برای جهانیان است.

حجتی با اشاره به معجزه بودن قرآن گفت: معجزه بودن قرآن را در تمام سطوح آن می توان یافت؛ نمی توان حرف یا واژه یا عبارت و جمله ای از قرآن را جابجا کرد و یا مترادف آنرا جایگزین عبارت دیگری کرد؛ چرا که قرآن در گزینش و انتخاب واژگان دارای مزیت اعجاز است.

وی در مورد دشمنی ها با مفاهیم اسلام و قرآن گفت: به دلیل اینکه جهان کفر و استعمار و استکبار نمی تواند با قرآن بجنگد لذا با انسان هایی که طرفدار قرآن و اسلام هستند می جنگد.

این پژوهشگر قرآنی تصریح کرد: امروز افزایش طرفداران قرآن برای این است که قرآن پاسخگوی فطرت بشر است.

مراسم تجلیل از 11 استاد علوم قرآنی در حاشیه بیست و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن عصر دوشنبه، 9 تیرماه با حضور وزیر علوم و تحقیقات در سالن هویزه باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد.

کد خبر 2322988

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha