پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۰ تیر ۱۳۹۳، ۱۴:۰۱

سازمان بازررسی اعلام کرد؛

تخلف ایرانسل در واگذاری سهام

تخلف ایرانسل در واگذاری سهام

شركت خدمات ارتباطي ايرانسل تاكنون اقدامي در خصوص واگذاري 21 درصد سهام آن اپراتور از طريق بورس نكرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، معاونت نظارت و بازرسي امور اقتصادي سازمان بازرسي كل كشوراعلام كرد: شركت ايرانسل بايد در انطباق با شرايط و روال مورد تاييد وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات به ميزان 21% كل سهام دارنده پروانه را طي 3 سال از تاريخ لازم الاجرا شدن پروانه فعاليت از طريق بورس عرضه عمومي کند.
 بنا بر اين گزارش سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در خصوص واگذاري 21درصد سهام شركت خدمات ارتباطي ايرانسل بر خلاف مفاد ماده 18 و 19 پروانه آن شركت، با گذشت بيش از 5 سال از سررسيد تعهد مذكور تاكنون اقدام بايسته‌اي جهت تعيين تكليف موضوع در انطباق با قوانين و مقررات مربوطه يا حداقل جريمه آن شركت بابت نقض تعهدات به عمل نياورده است.
 سازمان بازرسي كل كشور از سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي خواست با قيد فوريت اپراتور را مكلف به ايفاي تعهدات مندرج در پروانه کند.
همچنين به واسطه عدم واگذاري 21 درصد سهام كه بايد از روز سی آبان ماه 87 به بورس واگذار مي‌شد نسبت به تعيين جريمه متناسب با تعداد سال‌هاي مالي و حجم نقض تعهدات پروانه‌اي اپراتور از سال 1387 تا كنون اقدام لازم معمول و سعي در وصول آن کند.
کد خبر 2323230

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha