پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۰ تیر ۱۳۹۳، ۱۶:۰۴

رحیمی در گفتگو با مهر:

مطبوعات کرمانشاه دچار مشکلات فراوانی هستند

مطبوعات کرمانشاه دچار مشکلات فراوانی هستند

کرمانشاه ـ خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه در حوزه رسانه دارای تاریخ و قدمتی بسیار طولانی تر از دیگر استانهای کشور است ولی با این وجود در این بخش دچار مشکلاتی بوده و هستیم که اصلاح این امر نیازمند همکاری و همراهی صاحبان قلم است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از مهمترین حوزه ها در بحث فرهنگی، رسانه ها و مطبوعات هستند که باید بیشتر از این، مورد توجه دولت قرار بگیرند.

ابراهیم رحیمی زنگنه گفت: کار در حوزه فرهنگی می تواند در آینده بازخوردهای مثبت بسیاری برای جامعه به دنبال داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه امیدواریم با آمدن دولت تدبیر و امید شاهد شکوفایی حوزه فرهنگی کشور باشیم، تاکید کرد: امسال توسط مقام معظم رهبری سال فرهنگ و اقتصاد نامگذاری شده است که این اهمیت توجه به این دو حوزه در را کشور می رساند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه توجه خاصی به حوزه فرهنگ در کشور نمی شود، تاکید کرد: متاسفانه رویکرد فرهنگی در جامعه نداریم که این خود در آینده خطرات بسیاری در این حوزه برای ما به دنبال خواهد داشت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه اظهار داشت: اگر دولت بخواهد تنها در حوزه اقتصاد حرکت کند و به دنبال توسعه صرف صنعتی باشد، بی شک نمی توانم به معنای واقعی کلمه راه به جایی ببریم.

رحیمی زنگنه در ادامه با اشاره به اینکه رویکرد اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه توسعه حوزه فرهنگی در منطقه است، گفت: این اداره کل در سالجاری برنامه های مدون بسیاری برای ارتقا و توسعه فرهنگی به ویژه رسانه ها و مطبوعات را در دستور کار دارد.

وی عنوان داشت: استان کرمانشاه در حوزه رسانه دارای تاریخ و قدمتی بسیار طولانی تر از دیگر استانهای کشور است ولی با این وجود در این بخش دچار مشکلاتی بوده و هستیم که اصلاح این امر نیازمند همکاری و همراهی صاحبان قلم است.

کد خبر 2323400

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha