پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ تیر ۱۳۹۳، ۱۷:۲۰

سردار قنبری:

1800 گوشی تلفن همراه قاچاق در لرستان توقیف شد

1800  گوشی تلفن همراه قاچاق در لرستان توقیف شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی استان لرستان از توقیف یک هزار و 875 دستگاه گوشی تلفن همراه قاچاق در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد قنبری ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به کشف یک هزار و 875 دستگاه گوشی تلفن همراه قاچاق در لرستان اظهار داشت: 749 هزار و 759 عدد انواع لوازم جانبی تلفن همراه قاچاق در استان کشف و ضبط شد.

وی با بیان اینکه ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالای پلیس آگاهی لرستان در محور اندیمشک - خرم آباد طی انجام اقدامات اطلاعاتی موفق به توقیف یک دستگاه پژو 405 حامل گوشی تلفن همراه قاچاق شدند، تصریح کرد: در بازرسی انجام شده از این خودرو تعداد یک هزار و 875 دستگاه انواع گوشی تلفن همراه ساخت کشورهای خارجی کشف شد.

فرمانده انتظامی استان لرستان با اشاره به اینکه ماموران پلیس آگاهی شهرستان پلدختر نیز در آزاد راه خرم زال، دو دستگاه تریلی اسکانیا حامل لوازم جانبی گوشی تلفن همراه قاچاق را توقیف کردند، گفت: در بازرسی انجام شده از این دو تریلی تعداد 749 هزار و 759 عدد لوازم جانبی گوشی تلفن همراه ساخت کشورهای خارجی شامل باطری، شارژر، هندزفری، رم ریدر و ... کشف و ضبط شد.

سردار قنبری با بیان اینکه محموله های مکشوفه از استان های جنوبی کشور به مقصد تهران بارگیری شده بودند، افزود: ارزش تقریبی این محموله ها پنج میلیارد و 100 میلیون ریال است.

وی یادآور شد: در این رابطه چهار نفر از عوامل قاچاق کالا دستگیر و به همراه کالاهای مکشوفه برای سیر مراحل قانونی به اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تحویل داده شدند.

کد خبر 2323457

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha