به گزارش خبرنگار مهر، معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت کرمانشاه پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه کمیته حمایت از سرمایه گذاری در استان، اظهار داشت: طبق آمارها، درآمد مردم استان کرمانشاه کمتر از کشور است و این درآمد سرانه در حدود 20 میلیون ریال می باشد.
محسن رستمی با اشاره به اینکه سرانه سپرده گذاری کرمانشاهیان کمتر از میانگین کشوری است، گفت: در حال حاضر برخی از واحدهای تولیدی و نیز صنایع در استان کرمانشاه در آستانه تعطیلی و ورشکستگی هستند و دیگر توانایی برای ادامه کار ندارند.
وی با تاکید بر اینکه تعطیلی این صنایع، آمار بیکاری را در استان افزایش می دهد، عنوان داشت: به عنوان مثال یکی از واحدهای تولیدی بزرگ کرمانشاه که از قدیم الایام مواد اولیه خود را از خارج تامین می کرد، امروز به بهانه اینکه این محصول قاچاق است، دیگر حق وارد کردن این موارد را ندارد و می بینیم که این واحد در آستانه تعطیلی و ورشکستگی قرار گرفته است.
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه اظهار داشت: در حال حاضر تعداد زیادی از واحدهای تولیدی و صنعتی کرمانشاه با مشکلات بسیاری گریبانگیر هستند، لذا از دستگاه قضایی استان درخواست داریم که در این زمینه یاور این واحدها باشد.
نظر شما