پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۱ تیر ۱۳۹۳، ۱۵:۴۵

شبانزاده:

320 سبد غذایی خشکبار بین خانواده های ایتام شاهرودی توزیع شد

320 سبد غذایی خشکبار بین خانواده های ایتام شاهرودی توزیع شد

شاهرود - خبرگزاری مهر: مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان شاهرود از توزیع 320 سبد غذایی خشکبار بین خانواده های ایتام شاهرودی خبر داد و گفت: این امر با 300 میلیون ریال اعتبار انجام گرفته است.

اکبر شبانزاده در گفتگو با خبرنگار مهر ضنم اشاره به این که ماه مبارک رمضان فرصتی برای دستگیری از نیازمندان و فقرای جامعه است از توزیع 320 سبد غذایی خشکبار به ارزش 300 میلیون ریال بین خانواده های ایتام شاهرودی خبر داد.

وی تصریح کرد: اطعام مددجویان تحت پوشش با حمایت خیّرین، توزیع غذای گرم و سرد بین خانواده های ایتام، برپایی سفره های اطعام در شهرها و روستاهای مختلف منطقه و برگزاری کلاس های آموزشی قرآن برای خانواده های تحت حمایت بخصوص دانش آموزان، سایر برنامه های پیش بینی شده این نهاد در ایام ماه ضیافت الله است.

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان شاهرود خاطرنشان کرد: بهره مندی فقرا از سفره الهی و تاکیدهایی که در این راستا از ائمه معصومین(ع) در روایات نقل شده، خیران و نیکوکاران در قالب طرح "ضیافت" به نیازمندان در این ماه کمک می کنند.

شبانزاده با تاکید بر اینکه اكرام در فرهنگ به معني نكو داشتن، احسان كردن، گرامي داشتن و خوش رفتاري كردن است گفت: در واژه اكرام رعايت عزت نفس و كرامت انساني افراد به خوبي لحاظ شده است و حامي فردي است كه به طرح اكرام اطمينان كرده و آرامش دل خويش را در كنار فرزندي يتيم يافته است.

وی در خاتمه تصریح کرد: ورود فرد خیر به طرح اكرام به منظور داشتن سهمي در سبد هزينه هاي سنگين زندگي يتيمي است كه سايه پدري و بعضاً سايه والدين را در بالاي سرخود حس نمي كنند و سايباني براي خود نمي بيند تا خستگي روزگار و گرماي جانكاه زندگي را در زير سايه آن از تن خود بزدايند.

کد خبر 2324102

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha