۱۳ تیر ۱۳۹۳، ۱۰:۰۰

شهریاری عنوان کرد:

سهم خواهی قومی و مذهبی به سود مردم سیستان و بلوچستان نیست

سهم خواهی قومی و مذهبی به سود مردم سیستان و بلوچستان نیست

زاهدان-خبرگزاری مهر: نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ایجاد موج سهم خواهی قومی و مذهبی در کشور به ویژه در سیستان و بلوچستان به سود مردم نیست و باید انتصابات بر اساس شایسته سالاری انجام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی شهریاری شامگاه پنجشنبه در نشست با اصحاب رسانه اظهار داشت: انتخاب مدیران در مناصب مختلف باید براساس شایسته سالاری و دلبستگی به نظام صورت بپذیرد و در این راستا باید از سهم خواهی مذهبی و یا قومی پرهیز شود.

وی ابراز داشت: سیستان و بلوچستان با مشکلات زیادی در دو دهه گذشته از جمله خشکسالی، بیکاری و ناامنی دست و پنجه نرم کرده است که لذا باید نگاه ویژه ای را برای حل این مشکلات معطوف داشت.

وی افزود: بنا بر اصل 44 قانون اساسی سرمایه گذاری توسط دولت ممنوع است که با توجه به مشکلات موجود در این استان باید این اصل اصلاح شده و اجازه سرمایه گذاری برای جبران عقب ماندگی ها در این استان داده شود.

مشکلات استان به رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام منتقل شد

شهریاری در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بردلیل دیدار وی با رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در هفته گذشته نیز گفت: بسیاری از مردم خواستار انتقال مشکلات استان برای رسیدگی و توجه مقامات عالی رتبه بودند  که در همین راستا به دلیل ارتباط نزدیک رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با رییس جمهور لذا دیدار با جناب هاشمی رفسنجانی در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: در این دیدار مشکلات اقتصادی و سیاسی استان به رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام منتقل شد و از آنجا که ایشان در سال 83 به این استان سفر داشتند لذ انتظار می رود در حل مشکلات نیز تاثیر گذار باشند.

وی بیان داشت: خشکسالی، وضعیت اقتصادی و معیشتی نامطلوب مردم، بیکاری و خشکیدگی تالاب هامون و مشکلات سیاسی موجود از جمله محور های مورد بحث در این دیدار بود.

30 درصد مردم زاهدان فاقد آب شرب هستند

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در حال حاضر 30 درصد مردم زاهدان بی آب هستند و 30 درصد نیز از آب شور و غیر قابل شرب استفاده می کنند.

وی ابراز داشت: متاسفانه به دلیل عدم تعهدات پیمانکار دراحداث خط دوم انتقال آب از سیستان به زاهدان این خط تنها 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و کم کاری پیمانکار به تشنگی مردم زاهدان دامن زده است.

شهریاری ادامه داد: در این راستا استاندار باید هر چه سریعتر نسبت به روشن کردن وضعیت این پروژه و پیمانکار مربوطه اقدام کند و با توجه به اینکه شرکت آب و فاضلاب بیش از دو ماه از نبود مدیر رنج می برد این مشکل را حل کند.

وی با اشاره به اینکه حیات زاهدان به حیات سیستان گره خورده، افزود: هر زمان که خشکسالی بر سیستان چیره می شود سیل مهاجرت از سیستان به سمت سایر شهرها فزونی می یابد و به حاشیه نشینی در شهر زاهدان نیز دامن می زند.

شهریاری گفت: با احداث خط دوم انتقال اب از چاه نیمه ها به زاهدان بیش از 100 میلیون متر مکعب آب در سال برداشت خواهد شد و این اتفاق در حالی رخ خواهد داد که سیستان خود دچار خشکسالی است و این کار ظلم در حق مردم سیستان و کشاورزان این منطقه است.

وعده های دولتمردان تاکنون محقق نشده است

شهریاری همچنین با اشاره به اینکه در حال حاضر بیکاری و نبود اشتغال به عنوان مهمترین دغدغه تمامی نمایندگان مردم در کشور تبدیل شده است افزود: در دولت گذشته مجوز جذب و استخدام تعداد 2 هزار و 700 نفر در سیستان و بلوچستان صادر و امور مربوط به جذب این افراد انجام شد که متاسفانه این مجوز به رغم قول آقای نوبخت در سفر سال گذشته به استان اما توجه ای به آن نشده است.

وی ادامه داد: درسفر آقای نوبخت به استان همچنین مقرر شد به منظور حمایت از صنایع استان به ویژه کارخانه سیمان سیستان کمک هایی از جمله پرداخت ماالتفاوت قیمت سوخت پرداخت شود که این وعده نیز تا کنون توجهی به آن نشده است.

وی افزود: با وجود گذشت یک سال از عمر دولت یازدهم اما در خصوص گازرسانی به شهر های استان اتفاق خاصی رخ نداده و طرح آبرسانی به 48 هزار هکتار از اراضی کشاورزی در شمال سیستان نیز منوط به وجود آب است.

رکود اقتصادی موجب کنترل تورم شده است

نماینده مردم زاهدان همچنین در بخش دیگری از سخنان خود ابراز داشت: دولت در این مدت موفق شد تا تورم را کنترل کند و این موفقیت ناشی از رکود اقتصادی حاکم برکشوراست.

وی ادامه داد: با وجود اینکه مجلس بار سیاسی حذف یارانه ها را پذیرفت و نظر به قطع یارانه سه دهک بالای جامعه داشت اما دولت این موضوع را به دلیل اینکه تحمل بارسیاسی این موضوع را نداشت از حذف یارانه ها سر باز زد.

وی با اشاره به اینکه آمار بالای بیکاری موجب نارضایتی بسیاری از خانواده ها در سراسر کشور شده، افزود: دولت در طی یکسال گذشته در عمل موفقیتی برای حل این مشکل نداشته است.

احساس ناامنی مانع جذب پزشکان در جنوب استان است

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی همچنین از احساس ناامنی به دلیل حوادث رخ داده در سال گذشته به عنوان مانع اصلی عدم استقبال پزشکان و فعالیت آنها در جنوب استان عنوان کرد.

شهریاری اظهار داشت: به رغم اینکه اعتبارات بسیار خوبی برای جذب پزشکان در مناطق محروم استان در نظر گرفته شده و حقوق های 15 میلیون تومانی برای آنها در نظر گرفته شده است اما احساس ناامنی مانع حضور افراد تحصیلکرده در این مناطق است.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه اکثر مناطق بلوچستان با کمبود شدید پزشک رو برو است ادامه داد: در همین راستا وزارت بهداشت و درمان 30 درصد پذیرش دانشجو در تمامی رشته ها را به مناطق محروم اختصاص داده است که امید می رود با استقبال و استفاده از این فرصت در سال های آتی شاهد کمبود نیروی متخصص در استان نباشیم.

کد خبر 2324678

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha