پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۴ تیر ۱۳۹۳، ۸:۲۳

ساخت بیمارستان تخصصی هلال احمر با مجوز وزارت بهداشت

ساخت بیمارستان تخصصی هلال احمر با مجوز وزارت بهداشت

رئیس مجتمع دارویی درمانی هلال ایران از توسعه فعالیت‌های چشم‌پزشکی در این مجتمع خبر داد و گفت: بیمارستان تخصصی هلال‌احمر ایران با ۸ اتاق عمل جراحی جدید در دست ساخت است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمود حبیبی با اعلام اینکه پروژه راه‌اندازی بیمارستان هلال‌احمر ایران از ۲ سال گذشته آغاز شده است، افزود: مجوز تاسیس این بیمارستان را از وزارت بهداشت گرفته‌ایم و تاکنون نیز ۵۰ درصد از کار عمرانی این پروژه انجام شده است.

وی درباره تخصص‌های قابل ارائه در این بیمارستان توضیح داد: عمده تخصص‌های قابل ارائه در این بیمارستان در حوزه چشم‌پزشکی خواهد بود.

رئیس مجتمع دارویی درمانی هلال ایران با اعلام این که این بیمارستان دارای ۸ اتاق عمل، یک بخش آی.سی.یو و بخش اورژانس خواهد بود، افزود: همچنین مرکز تصویربرداری مجهزی برای این بیمارستان پیش‌بینی شده که برای راه‌ اندازی آن با اعضای هیئت علمی و مسئولان مرکز تصویربرداری دانشگاه علوم پزشکی تهران هم هماهنگی لازم را انجام داده‌ایم.

وی با اعلام اینکه برای این بیمارستان ۵۰ تخت بستری در نظر گرفته شده است، گفت: هم‌اکنون در مجتمع دارویی درمانی هلال ایران با ۳۸ تخت ویژه برای همودیالیز، ۱۰ تخت بستری در مرکز درمان ناباروری رویش و ۴۰ تخت بستری در مرکز چشم‌پزشکی هلال ایران فعال است. همچنین ۴ اتاق عمل چشم‌پزشکی با میانگین انجام ۴۰ عمل جراحی چشم در روز در این مجتمع به مراجعه‌کنندگان خدمت ارائه می‌کند.

کد خبر 2324984

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha