۱۴ تیر ۱۳۹۳، ۹:۵۵

در ماه بارک رمضان/

۳۰ گفتمان دینی در شهرستان زهک برگزار می‌شود

۳۰ گفتمان دینی در شهرستان زهک برگزار می‌شود

زاهدان-خبرگزاری مهر: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زهک گفت: همزمان با ماه مبارک رمضان نسبت به برپایی تعداد 30 گفتمان دینی در این شهرستان اقدام می شود.

حجت‌الاسلام علی خیور در گفتگو با مهر بیان داشت: به منظور بهره مندی اقشار مختلف مردم از برکات معنوی این ماه مبارک تعداد 30 گفتمان دینی در شهرستان زهک و روستاهای تابعه برگزار می شود.

وی افزود: در این رابطه تعداد ۱۰ گفتمان دینی در شهرستان زهک و ۲۰ گفتمان دینی در بخش‌ها و دهستان‌های پر جمعیت با حضور روحانیان اعزامی و همچنین کارشناسان مذهبی برگزار خواهد شد.

وی محور گفتمان‌های برگزار شده را پیرامون آداب ماه مبارک رمضان از جمله فلسفه روزه، وظایف روزه‌داران نسبت به امام زمان(عج) و تغذیه در این ماه مبارک  عنوان کرد.

وی ادامه داد: همچنین به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و بهره مندی روزه داران از برکات معنوی این ماه ۳۰ محفل انس با قرآن نیز در مساجد  این شهرستان برگزار می‌شود.

وی برپایی محافل انس با قرآن کریم با حضور قاریان بومی در روستاهای این شهرستان و برپایی مراسم محوری جزء خوانی قرآن کریم در مصلی الغدیر شهرستان زهک  را از دیگر برنامه های تدارک دیده شده در این ایام عنوان کرد.

 

کد مطلب 2324993

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha