پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ تیر ۱۳۹۳، ۱۱:۴۲

صبح امروز/

سارقان مسلح به یک موسسه مالی و اعتباری در زاهدان دستبرد زدند

زاهدان-خبرگزاری مهر: سارقان مسلح با حمله به یکی از شعبات موسسه مالی و اعتباری آرمان در زاهدان نسبت به سرقت وجوه نقد این موسسه اقدام کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، مقارن ساعت 8 صبح روز شنبه دو نفر سارق مسلح با ورود به موسسه مالی و اعتباری آرمان واقع در خیابان مولوی زاهدان نسبت به سرقت وجوه نقد این موسسه اقدام و به وسیله موتور سیکلت از صحنه جرم گریختند.

فرمانده انتظامی شهرستان زاهدان در خصوص جزئیات این حادثه اظهار داشت: دو نفر سارق، مسلح به سلاح کمری صبح امروز مقارن ساعت 8 وارد شعبه این موسسه شدند و با تهدید اسلحه مقادیری از وجوه نقد را به سرقت بردند.

سرهنگ غلامرضا جعفری در گفتگو با مهر اظهار داشت: متاسفانه این موسسه فاقد نگهبان و یا محافظ مسلح بوده و بررسی  اولیه نیز حاکی از ایراد در تعدادی از دوربین های مدار بسته دارد.

وی اظهار داشت: بنا بر تحقیقات انجام گرفته مبلغ 128 میلیون ریال از این موسسه سرقت شده است.

سرنخ‌هایی به دست آمده است

فرماندار زاهدان نیز با تایید این خبر در گفتگو با مهر اظهارداشت: جزئیات این حادثه در دست بررسی است و کارشناسان امنیتی در نخستین ساعات رخ دادن این سرقت توانستند سرنخ هایی را از سارقان به دست بیاودند.

عباسعلس ارجمندی اظهار داشت: خوشبختانه در این سرقت مسلحانه هیچ گونه آسیب جانی و یا درگیری رخ نداده است و حال تمامی کارکنان این موسسه خوب است.

کد خبر 2325201

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha