پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ تیر ۱۳۹۳، ۱۵:۳۸

دولتشاهی مطرح کرد:

70 درصد صادرات خدمات فنی مهندسی کشور به عراق انجام می شود

70 درصد صادرات خدمات فنی مهندسی کشور به عراق انجام می شود

کرمانشاه – خبرگزاری مهر: مدیرعامل انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی ایران با بیان اینکه 70 درصد از صادرات خدمات فنی و مهندسی کشور به عراق انجام می شود گفت: در صورت رفع تحریم‌ها قابلیت صادرات 20 میلیارد دلار خدمات فنی مهندسی را داریم.

به گزارش خبرنگار مهر، سیامک دولتشاهی ظهر شنبه در مراسم افتتاح اولین دفتر استانی انجمن صدور خدمات فنی مهندسی در محل پارک علم و فناوری کرمانشاه اظهارداشت: این انجمن 17 سال پیش تاسیس شده و هم‌اکنون 80 عضو دارد و تمامی شرکت‌های دولتی و انجمن‌های خصوصی صادر کنند خدمات فنی و مهندسی عضو آن هستند.

وی افزود: در کمیسیون ماده 19 وظایفی نظیر تسهیلات بانکی، جایزه صادراتی و... در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی به عهده ما گذاشته شده است.

دولتشاهی با بیان اینکه در سال 91 حدود چهار و شش دهم میلیارد دلار خدمات فنی مهندسی از کشور صادر می‌شد، گفت: به خاطر تحریم‌ها این میزان در سال 92 به رقمی حدود دو سه دهم میلیارد دلار کاهش یافت.

مدیرعامل انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی ایران، گسترش روابط چندجانبه و صدور خدمات فنی و مهندسی را از جمله اهداف افتتاح این دفتر در استان کرمانشاه برشمرد.

دولتشاهی افزود: در چند سال اخیر اعضای انجمن در راستای اهداف انجمن تلاش‌های فراوانی داشته و در مناقصه های بین‌المللی فراوانی اقداماتی چون طراحی، مهندسی ساخت و احداث، مکانیک و برق در نیروگاه‌ها و ساخت جاده و پل را انجام و در برنامه‌ریزی‌های شهری و مجتمع‌های صنعتی نیز مشارکت داشته‌اند.

وی، ارتقای بین‌المللی شرکت‌های عضو انجمن ، جذب فایناس و تحقیق در بازار را از جمله اقدامات انجمن برشمرد.

وی از افتتاح و ثبت دفاتری در عراق خبرداد و گفت: به زودی در اربیل عراق هم خدمات کاملی را ارائه می‌کنیم.

وی، حضور این دفاتر را زمینه‌ای برای کاهش مدت زمان شرکت‌های عضو برای انجام فعالیت‌هایی که نیاز به حضور دارد، برشمرد.

دولتشاهی افزود: تا یکسال آینده دفاتری را در عراق، آسیای میانه، تاجیکستان و ارمنستان خواهیم داشت.

وی، هدف از ایجاد این دفاتر را کمک به شرکت‌های دارای قابلیت صدور خدمات فنی و مهندسی و هم‌چنین بسترسازی برای شرکت‌هایی که آمادگی صدور این خدمات را دارند، عنوان کرد.

دولتشاهی گفت:  هم‌اکنون در صدور خدمات فنی و مهندسی نسبت به کشور ترکیه عقب هستیم و زمانی که صادرات ما چهار و شش دهم میلیارد دلار بود، صادرات کشور ترکیه 30 میلیارد دلار بوده است ، اما در صورت رفع تحریم‌ها ظرفیت و قابلیت صدور 20 میلیارد دلار خدمات فنی مهندسی به دنیا و هم‌چنین قابلیت صدور 10 میلیارد دلار سالانه به کشور عراق را داریم.

وی ابراز امیدواری کرد: با استفاده از ظرفیت‌های کرمانشاه  و دفتر انجمن در این استان این امر محقق شود.

مدیرعامل انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی ایران، گفت: این مرکز یکی از چهار مرکز پیش‌بینی شده در کشور بود که افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

وی گفت: در دو ماه گذشته صادرات IT به  کشور عراق را داشتیم و قراردادی نیز نوشته شده که حدود 80 میلیون دلار بخشی از خدمات سیستم‌های مخابراتی صادر شود.

دولتشاهی در خصوص واردات تکنولوژی از کشورهای دیگر نیز گفت: ما در اکثر تکنولوژی‌ها با سایر کشورها همسطح هستیم اما چنانچه تکنولوژی جدیدی داشته باشند آن را توسعه خواهیم داد.

وی با بیان اینکه در سال‌های اولیه صدور خدمات فنی و مهندسی شرکت‌های دولتی 70 میلیون دلار صادرات فنی و مهندسی داشته‌اند، گفت: این رقم با تاسیس انجمن و اختصاص جایزه‌های صادراتی و... به رشد 44 درصدی رسید.

وی ابراز امیدواری کرد که رقم 2.3 دهم میلیارد دلاری صادرات در سال آینده به سه میلیارد دلار برسد.

مدیرعامل انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی ایران با اشاره به اینکه بسیاری از کارهای آمادگی بازیهای جهانی فوتبال در قطر را کشورهای خارجی دنبال می‌کنند ابراز امیدواری کرد که بتوانیم سالانه 10 میلیارد دلار کار از قطر بگیریم.

وی در پایان ایجاد دفتر انجمن در کرمانشاه را زمینه توسعه اشتغال و هم‌چنین ارزآوری عنوان کرد و گفت: با توجه به تحریم‌ها، بحث ارزآوری از این طریق گامی بسیار مهم است.

کد خبر 2325465

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha