بهزاد هدهدي در گفت و گو با خبرنگار دانشگاهي "مهر" فعاليت در انجمن هاي علمي را بيش از پيش مورد توجه دانشجويان دانست و گفت: بر اساس يافته هاي يك پژوهش، قريب به 30 درصد دانشجويان در جامعه آماري مورد استفاده در اين تحقيق، به فعاليت در انجمن هاي علمي رغبت دارند، اين در حالي است كه اظهار علاقه دانشجويان به شركت در اين نوع فعاليت ها بيشتر از فعاليت در تشكل ها و كانون هاي فرهنگي، سياسي، ورزشي و مذهبي است.
وي افزود: جذابيت فعاليت هاي علمي، همخواني آن با شاكله، بافت و اهداف اجتماعي دانشگاه، آرامش نسبي فعاليت هاي علمي در قياس با ساير فعاليت هاي دانشجويي از عوامل رشد گسترده انجمن هاي علمي دانشجويي است.
اين مقام مسئول يادآور شد : دانشگاه تهران داراي 55 انجمن علمي دانشجويي ثبت شده است و قريب به 15 نشريه علمي دانشجويي توسط اين انجمن ها و يا با مسئوليت انفرادي برخي دانشجويان منتشر مي شود.
هدهدي در خصوص فعاليت هاي انجمن هاي علمي دانشجويي دانشگاه تهران تصريح كرد: سمينار نظام جامع سلامت و بهداشت در ايران در ارديبهشت سال جاري برگزار شد و اولين همايش ملي دانشجويي بيوتكنولوژي ايران نيز اواخر آبان ماه توسط انجمن علمي دانشجويي بيوتكنولوژي دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.
وي در اين خصوص تصريح كرد: تحليل و طراحي موشك به همت انجمن علمي دانشجويي مكانيك و چاپ يك كتاب در خصوص نانوتكنولوژي توسط انجمن علمي دانشجويي نانوتكنولوژي در دست اقدام است.
مسئول انجمن هاي علمي دانشجويي دانشگاه تهران يادآورشد: با توجه به رشد چشمگير كمي و كيفي اين انجمن ها در دانشگاه هاي مختلف، ضرورت برگزاري همايشي جهت تجزيه و تحليل وضعيت موجود، بررسي مشكلات و مسائل آنها و تعيين چشم اندازهاي آتي احساس شد كه با پيگيري هاي و هماهنگي هاي به عمل آمده با اداره كل امور فرهنگي وزارت علوم مقرر شده نشست ويژه اي با حضور مسئولين وزارتخانه و كارشناسان و مسئولين انجمن هاي علمي دانشجويي دانشگاه هاي سراسر كشور برگزار شود.
گفتني است، اين همايش نخستين گردهمايي كارشناسان و مسئولان انجمن هاي علمي دانشجويي دانشگاه هاي سراسر كشور است كه ششم و هفتم مهرماه در دانشگاه تهران برگزار مي شود.
نظر شما