پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ تیر ۱۳۹۳، ۱۴:۲۸

فیروز بخت:

31 مورد فوتی درپی مصرف مواد مخدر در چهارمحال و بختیاری ثبت شده است

31 مورد فوتی درپی مصرف مواد مخدر در چهارمحال و بختیاری ثبت شده است

شهرکرد – خبرگزاری مهر: رئیس پزشکی قانونی استان چهارمحال و بختیاری گفت: 31 مورد فوتی در پی مصرف مواد مخدر در چهارمحال وبختیاری در پزشک قانونی ثبت شده است.

منصور فیروز بخت در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره بر اینکه 31 نفر در اثر مصرف مواد مخدر جان خود را از دست داده اند، اظهار داشت: فوتی های ناشی از مصرف مواد مخدر 26.2  درصد بوده است.

وی با اشاره بر اینکه خودکشی های منجر به فوت در سال 92 نسبت به سال گذشته 18.2 درصد رشد داشته است، بیان داشت: خودکشی ها منجر به فوت 52 مورد بوده است.

وی با اشاره بر اینکه 90 مورد مجوز سقط جنین در سال گذشته در چهار محال و بختیاری صادر شده است، بیان داشت: 268 مورد اعتراضات پرونده ها به کمیسون ارسال شده است که هشت درصد افزایش داشته است.

فیروز بخت عنوان کرد: عمده مشکل پزشکی قانونی این استان کمبود نیرو انسانی و پزشک در این مرکز است.

رئیس پزشکی قانونی استان چهارمحال و بختیاری بیان داشت: ساختمان جدید پزشک قانونی استان چهارمحال و بختیاری به زودی به بهره برداری می رسد.

کد خبر 2326176

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha