پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ تیر ۱۳۹۳، ۱۷:۰۷

آیت الله سبحانی:

مفاهیم تورات و انجیل قبل از تحریف در تضاد با قرآن نیست

مفاهیم تورات و انجیل قبل از تحریف در تضاد با قرآن نیست

قم - خبرگزاری مهر: یکی از مراجع تقلید شیعیان گفت: اصل تورات و انجیل از طرف خداوند است و قبل از تحریف، مفاهیم آن در تضاد با قرآن نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت ‎الله العظمی جعفر سبحانی بعد از ظهر یکشنبه در درس تفسیر سوره زمر که در مدرسه حجتیه قم برگزار شد، با بیان اینکه محوریت بحث سوره زمر توحید است و توحید دو نوع خلقتی و ربوبی است، اظهار داشت: مشرکان توحید خلقتی را قبول داشتند ولی در نوع دوم به بت‌ها معتقد بودند.

وی افزود: آیات سوره زمر سه نوع خلقت آفرینش، حیوانات و همچنین انسان را مورد بحث قرار داده است و به تحریفاتی که در کتب پیشین در این باره شده مهر رد زده است.

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه در تورات آمده خداوند روزی انسان را خواباند و رگی از بدن او را گرفت و همسرش را از آن رگ آفرید، تصریح کرد: این در حالی است که قرآن خلقت همه انسان‌ها را از حضرت آدم می‌داند.

وی با اشاره به برخی نظریات علمی مثل نظریه داروین اضافه کرد: قرآن این نظریه را به شدت رد کرده زیرا داورین منشا پیدایش انسان را میمون می‌دانست.

آیت الله سبحانی با اشاره به عدم تحریف قرآن گفت: اصل تورات و انجیل نیز از طرف خداوند است و قبل از تحریف مفاهیم آن در تضاد با قرآن نیست اما وقتی آن را تحریف کردند این مسائل در آن دیده می‌شود.

وی با تشریح نظریات گوناگون درباره خلقت موجودات تأکید کرد: خداوند همه عالم و موجوات دیگر را مسخر انسان کرد و اگر چنین نکرده بود هیچکدام در برابر او رام نمی‌شدند.

این مرجع تقلید شیعیان با اشاره به تجلی عظمت خدا در عالم خلقت اضافه کرد: خداوند به زیبایی عالم آفرینش را آفریده و نگارگری کرده است.

وی تاکید کرد: قرآن در 1400 سال پیش و در زمانی که هنوز مباحث علمی مانند نظریات علمی درباره آفرینش وجود نداشت این مسایل را طرح کرده و به آنها پاسخ داده است.

آیت الله سبحانی با اشاره به آیات دیگری از سوره زمر با بیان سرنوشت مشرکان اظهار داشت: مشرکان به علت لجاجت با حق و انکار خداوند در روز معاد حاضر می‌شوند و عذاب قطعی خود را خواهند دید.
 

کد خبر 2326384

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha