پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ تیر ۱۳۹۳، ۱۷:۲۹

نصیری:

زباله 95 روستای آمل با چهار دستگاه نیسان مستهلک جمع آوری می شود

زباله 95 روستای آمل با چهار دستگاه نیسان مستهلک جمع آوری می شود

آمل - خبرگزاری مهر: بخشدار مرکزی آمل با بیان اینکه این بخش 50 هزار نفری از کمترین امکانات برخوردار است بیان داشت: زباله این بخش توسط چهار دستگاه نیسان مستهلک جمع آوری می شود.

 به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نصیری بعد از ظهر یکشنبه در جمع دهیاران منطقه با اشاره به کمبود امکانات یادآور شد: داشتن تنها پنج دستگاه بیل بکهوو و موتورسیکلت از دیگر امکانات این بخش دارای 95 روستا است.

وی از دهیاران به عنوان مدیران ارشد روستا یاد کرد و گفت: در حال حاضر 85 دهیاری و 95 شورا در بخش فعالیت دارند که باید برای توسعه روستاها، زمینه درآمد زایی را ایجاد کنند.

وی با تاکید بر اینکه ساخت و ساز خارج از بافت روستایی غیرقانونی است اظهار داشت: ارائه پروانه ساخت غیرقانونی خیانت به مردم است و باید جلوی اینگونه ساخت و سازها گرفته شود زیرا ساخت و سازهای غیرقانونی، شکل و بافت روستایی را از بین می برد.

بخشدار مرکزی آمل، با اظهار اینکه برخی از دهیاران از غافله سازندگی روستا عقب مانده اند، تصریح کرد: باید برای رفع مشکلات روستاها با بهره گیری از مشارکت مردم تلاش شود.

اصغریان رستمی معاون مدیرکل امور روستایی استانداری مازندران نیز با عنوان اینکه دهیاران باید هنر ایجاد اعتماد در روستاها را داشته باشند، بیان داشت: دهیاران باید برای جذب مشارکت مردم، فعالیت کنند.

وی یادآور شد: بخش مرکزی آمل در زمینه تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در سطح بخشداران رتبه اول را در سال قبل کسب کرده است.

در این مراسم از دهیاران برتر بخش مرکزی آمل تقدیر شد.

کد خبر 2326403

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha