پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ تیر ۱۳۹۳، ۱۳:۴۱

یاری:

دشمن در کمین فرهنگ و دین جهان اسلام است

دشمن در کمین فرهنگ و دین جهان اسلام است

رشت – خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان گفت: دشمن در کمین فرهنگ و دین جهان اسلام بوده و در صدد القای بی هویتی بر جامعه جهانی به ویژه جهان اسلام است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جمال یاری ظهر دوشنبه در نشست با فعالان قرآنی استان افزود: تبلیغ و رساندن پیام دین به مردم، وظیفه ای شرعی و همگانی است.

وی همچنین اظهارداشت: تلاش مستمر و بی وقفه دشمنان با تکیه بر بودجه های کلان به منظور کم فروغ ساختن نور دین مبین اسلام است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان گفت: توجه به نسل جوان و آشنایی با نیازمندی های روحی و روانی آنان یکی از ضرورت های تبلیغی است.

وی افزود: بدون شک راه روشنی که جوانان امروز و هر روز جامعه دینی را به ارمغان جاودان و سعادت آفرین می رساند، تنها ارائه جلوه های زیبای دینداری، فراهم سازی فضای پرجاذبه معنویت اندیشی و بیان آموزه های زنده، پویا و هم سو با جاذبه های فطری، احتیاجات روحی و توان مندی های جسمی خواهد بود.

یاری تاکید کرد: جوانان ارزش های واقعی و معارف روشنگر مذهبی را با قالبی نو، به روز، پرتنوع و همراه با هم زبانی و مهربانی می طلبند و شیفته دین باوری، فضیلت پذیری، احساس خداجویی، خداپرستی و درست فهمی مبانی دینی اند.

 وی اظهارداشت: برای حفظ ارزش‌ های دینی و جلوگیری از لطمه خوردن اعتقادات در شبهه‌ افکنی‌ ها باید در مرحله نخست خانواده‌ ها را تغذیه فکری و در برابر تهاجمات فرهنگی بیمه کرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان یادآورشد: والدین علاوه بر تامین نیاز مادی باید به نیازهای روحی و معنوی کودکان و نوجوانان توجه هر چه بیشتر داشته باشند و زمینه ایجاد تفکر دینی، نوآوری و شکوفایی خلاقیت‌ ها را در آنان فراهم سازند البته بعد از خانواده مدارس و دانشگاه‌ ها نقش اساسی در ترویج فرهنگ دینی دارند.

کد خبر 2326756

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha