حسن مفيدي در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اينكه امسال در 18 تيرماه، سالروز درگذشت مهدي آذريزيد، برنامه هاي متنوعي اجرا مي شود، اظهار داشت: كتاب هاي آذريزدي با گويش يزدي همراه با لوح فشرده منتشر ميشود.
وي بيان كرد: اين لوح فشرده شامل 10 قصه آذريزدي است كه با گويش يزدي در لوح فشرده ضبط شده است.
مفيدي ادامه داد: يكي از قصه هاي شاخص اين مجموعه، "نشک خوروسی و قصه های دیگر" است كه در مراسمي كه قرار است روز 18 تيرماه در مقبره اين نويسنده نامي برگزار شود، رونمايي خواهد شد.
وي ادامه داد: در سالگرد درگذشت مهدي آذريزدي همچنين طرحي با عنوان "برايم قصه بگو" اجرا ميشود كه فراخوان آن نيز منتشر شده است.
مفيدي تاكيد كرد: اين طرح مشمول خانواده های جوان به منظور گسترش فرهنگ قصه گویی و آثار تربیتی آن بر خانوادههای جوان همچنین انتقال مفاهیم و تجربیات به نسل آینده توسط دبیرخانه بنیاد آذر یزدی منتشر شده است.
وي فراهمسازی بستر فعالیت های فرهنگی و هنری در دبیرخانه بنیاد آذر یزدی در زمینه نقد و بررسی آثار منتشر شده در حوزه کتاب کودک و نوجوان را نيز از ديگر برنامههايي برشمرد كه قرار است در 18 تيرماه برگزار شود.
استاد مهدي آذريزدي را به عنوان پدر ادبيات كودك و نوجوان ايران زمين مي شناسند كه يكي از مهمترين آثار وي، كتاب "قصههاي خوب براي بچههاي خوب" است.
آذريزدي در روز 18 تيرماه سال 1388 در سن 87 سالگي درگذشت و در زادگاهش محله خرمشاه يزد به خاك سپرده شد.
نظر شما