به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام مجتبی اشجری ظهر دوشنبه در نشست ستاد بزرگداشت روز جهانی قدس در خصوص اهداف ستاد مرکزی انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اظهار داشت: نمایش وحدت و یکپارچگی جهان اسلام به ویژه ملت مسلمان ایران در موضوع فلسطین و حمایت از آرمان قدس شریف و اعلام انزجار ایرانیان مسلمان و انقلاب علیه رژیم جعلی صهیونیستی از اهداف ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است.
وی افزود: محکومیت حمایت سلطه گران و قدرت های شیطانی از رژیم اشغالگر قدس و تقبیح سکوت برخی کشورهای عربی و اسلامی در قبال جنایت صهیونیست ها و نمایان سازی پیوند بیداری اسلامی و آرمان آزادی قدس شریف از دیگر اهداف ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان با بیان اینکه برجسته سازی رویکرد و راهبرد حضرت امام خمینی (ره) در طراحی و ابتکار روز جهانی قدس از راهبردهای کلان ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است گفت: تبیین دیدگاه های مقام معظم رهبری در تحقق آرمان فلسطین و آزادی قدس شریف ، تبیین اهداف پنهان و آشکار اقدامات تروریستی جبهه متحد غربی – عربی با پوشش داعش و بکار گیری تروریست های سلفی – تکفیری علیه دو لت و ملت سوریه و عراق، معطوف سازی افکار عمومی جهانیان به نقشه جدید آمریکا ، رژیم صهیونیستی و متحدان غربی – عربی در منطقه برای تضعیف مقاومت اسلامی و منحرف ساختن توجه آنان از مسئله فلسطین از راهبردهای کلان ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است.
وی ادامه داد: جهانی سازی و فراگیر کردن اعتراض و خروش جهان اسلام و ملل آزاده و حق طلب علیه رژیم صهیونیستی و نظام سلطه ، تبیین راهبردهای جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی برای ایجاد تفرقه و تداوم اختلاف بین مذاهب اسلامی ، تبیین ابعاد اثرگذاری و نقش آفرینی سرنوشت ساز روز جهانی قدس در تضعیف ، تزلزل و فروپاشی رژیم صهیونیستی ، برجسته سازی نقش و دستاوردهای پیروزمندانه مقاومت و ایستادگی ملت مظلوم فلسطین در برابر اسرائیل غاصب با تاکید بر پیروزی های جنگهای 33 روزه ، 22 روزه و 9 روزه از دیگر راهبردهای کلان ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است.
حجت الاسلام اشجری افزایش آگاهی جهانی بویژه نسل جوان جوامع نسبت به ماهیت و اهداف اسرائیل و نظام سلطه و استکبار ، تقویت امید و نوید آزادی قدس و فلسطین در جهان اسلام بویژه در سرزمین اشغالی ، تقویت اتحاد فراگیر اسلامی و جلوگیری از بروز تفرقه و اختلاف و درگیری بین نیروهای مبارز فلسطینی و تلاش برای تحکیم توافقات اخیر آنان و تبیین دامنه و عمق جنایات ضد بشری رژیم اشغالگر صهیونیستی در سرزمین های اشغالی را از دیگر راهبردهای کلان ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی عنوان کرد.
وی در خصوص راهبردهای عملیاتی ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اظهار داشت:تبیین ابعاد و زوایای رویکرد و دیدگاه های حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری به عنوان راهبرد و کلید اساسی حل مسئله قدس و فلسطین ، برجسته سازی دستاوردها و پیامدهای امواج بیداری اسلامی و سقوط تدریجی دیکتاتوری وابسته به نظام سلطه در شمال آفریقا و جنوب غربی آسیا در راستای آرمان آزادی قدس شریف از راهبردهای عملیاتی ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گفت:تبیین اهداف و سیاست های نظام سلطه ، رژیم صهیونیستی و ارتجاع عرب در تجهیز و حمایت از داعش و تروریست های اجاره ای سلفی و تکفیری در سوریه و عراق ،برجسته سازی نقش بیداری اسلامی در ارتقای روحیه مقاومت و جهاد نزد ملت فلسطین و گروه های ضد صهیونیستی و ... از دیگر راهبردهای عملیاتی ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه ارائه تصویر فاخر و شایسته از مواضع انقلاب ، نظام و میهن اسلامی و رهبری حکیمانه و هوشمندانه آن نسبت به رژیم اشغالگر صهیونیستی ، انتفاضه فلسطین ، مقاومت اسلامی لبنان و بحران های سوریه و عراق از سیاست های ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است گفت:بهره گیری مطلوب از روز جهانی قدس در گسترش دامنه نفرت و دشمنی جهان اسلام علیه اسرائیل و حامیان رژیم صهیونیستی و محکومیت حمایت آمریکا و متحدان غربی و عربی از تروریست های تکفیری و سلفی ، تعمیق همگرایی ملی – اسلامی بین الملل و دولت های اسلامی در محور حمایت و دفاع از ملت فلسطین و تلاش در حذف اسرائیل از صفحه روزگار و غیره نیز از سیاست های ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است.
حجت الاسلام اشجری در خصوص مصوبات مربوط به راهپیمایی روز جهانی قدس تصریح کرد:هماهنگی با هیئات مذهبی ، ائمه محترم جماعات ، خطبا ، مبلغین ، ذاکران و مادحان سراسراستان جهت تشویق حضور مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس و بهره برداری از فضای معنوی شب های احیاء ، چاپ 10 هزار برگ ویژه نامه معرفی روز جهانی قدس سه روز قبل از راهپیمایی و توزیع آن در مساجد استان ، برگزاری محفل انس با قرآن به یاد شهدای فلسطینی در بقاع متبرکه برگزیده استان ، تمهید مقدمات حضور تشکل های دانش آموزی ، فرهنگیان ، انجمن اولیاء و مدارس در راهپیمایی روز جهانی قدس از مصوباتی است که جهت اجرا برای برگزاری هر چه بهتر راهپیمایی روز جهانی قدس به دستگاه ها ی ذیربط ابلاغ شده است.
وی برگزاری مسابقه تهیه آدمک سران استکبار توسط تشکل های دانش آموزی همراه با اهدای جوایز ،برگزاری مسابقه ارسال پیامک و تصویر برداری با گوشی تلفن همراه از حضور حماسی مردم در روز جهانی قدس ، برگزاری مسابقه کاریکاتور همراه با اهدای جوایز، استقرار گروه هایی جهت جمع آوری کمک های نقدی به مردم مظلوم فلسطین ، رژه و حضور گروه موتور سواران با لباس ویژه پیشاپیش راهپیمایان را از برنامه های روز جهانی قدس عنوان کرد که در قالب مصوبات جهت اجرا به دستگاه های مربوطه ابلاغ شده است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تصریح کرد:فعال نمودن مطبوعات و پایگاه های خبری تحلیلی جهت درج مقالات ، گزارش ها و اخبار مربوط به روز جهانی قدس ، تمهید مقدمات نمایش خیابانی با نگاه طنز در مسیرهای راهپیمایی از دیگر مصوباتی است که جهت اجرا به دستگاه های ذیربط ابلاغ شده است.
وی تاکید کرد:تولید و پخش برنامه های متنوع جهت تهییج احساسات عمومی بمنظور حضور گسترده در راهپیمایی ، تلاش در جهت انعکاس و ارسال سریع گزارش و خبر مربوط به راهپیمایی استان در صدر اخبار کشور ، آماده سازی 2 هزار پلاکارد با شکل مسجد الاقصی و توزیع آن بین راهپیمایان ، برگزاری ویژه برنامه های محتوایی در مراکز دانشگاهی با حضور تشکل های دانشجویی از برنامه های روز جهانی قدس است که در قالب مصوبه برای اجرا به دستگاه های مربوطه ابلاغ شده است.
حجت الاسلام اشجری متذکر شد: تبلیغات اسلامی ، اوقاف و امور خیریه ، آموزش و پرورش ، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ، شرکت توزیع برق منطقه ای ، شهرداری رشت ، کمیته امداد امم خمینی (ره) ، نیروی انتظامی ، بنیاد شهید و امور ایثارگران ، سپاه قدس گیلان ، جمعیت هلال احمر ، ورزش و جوانان ، فرهنگ و ارشاد اسلامی ، صدا و سیما ، شرکت مخابرات ، مرکز آموزش تخصص های دریایی رشت ، اتاق اصناف ، بسیج دانشجویی از دستگاه هایی هستند که مصوبات جهت اجرا به آن ها ابلاغ شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، مسیرهای راهپیمایی روز جهانی قدس در شهرستان رشت از ساعت 10.30 دقیقه صبح از مبادی چهارگانه مسیر شماره یک: میدان شهدای ذهاب (شهرداری) – خیابان امام خمینی (ره) – میدان فرهنگ – میدان مصلی ، مسیر شماره دو:ورزشگاه شهید عضدی – خیابان نامجو-خیابان پرستار-میدان فرهنگ – میدان مصلی ، مسیر شماره سه:سپاه پاسداران - میدان پاسداران – خیابان آزادگان – میدان فرهنگ – میدان مصلی و مسیر شماره چهار هم از مسجد جامع کاسه فرشان - خیابان مطهری – میدان فرهنگ و میدان مصلی آغاز می شود.
نشست ستاد بزرگداشت روز جهانی قدس امروز با حضور حجت الاسلام مجتبی اشجری رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان و جمعی از نمایندگان دستگاه های مربوط به برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس در سالن جلسات شورای هماهنگی در رشت برگزار شد.
نظر شما