به گزارش خبرنگار مهر، "علی اکبر پاسندی" صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران استان، افزود: این تعداد ، بچه ماهی مورد نیاز پرورش دهندگان استان را فراهم می کند و دغدغه ای برای تامین بچه ماهی در استان وجود ندارد.
وی بیان کرد: با حمایت دولت و پیگیری های شیلات استان زیرساخت های خوبی برای تولید بچه ماهی فراهم شده است و چهار مرکز تکثیر و پرورش ماهیان استخوانیدر استان فعال است.
پاسندی با بیان اینکه استان گلستان مقام چهارم تولید ماهیان گرمابی را در کشور دارا است تصریح کرد: امسال برای تامین بچه ماهی در استان از650 قطعه مولد در چهار گونه فیتوفاک، آمور، کپور و بیگ هد استفاده شده است.
وی خاطرنشان کرد: از این تعداد مولد 40 میلیون قطعه لارو تولید شده است که تعداد 20 میلیون انواع گونه های بچه ماهی تولید و در اختیار پرورش دهندگان قرار می گیرد.
مدیرکل شیلات گلستان یادآور شد: در استان شش هزار هکتار آببندان و مزارع وجود دارد و پیش بینی می شود امسال با توجه به خشکسالی حوزه اترک و عدم آبگیری مزارع این منطقه تولید ماهیان گرمابی کاهش یابد و به حدود 16 هزار تن برسد.
نظر شما