پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ تیر ۱۳۹۳، ۱۵:۲۷

سعدالدین:

شهرستان سمنان میزبان مناسبی برای کنگره شهدای استان خواهد بود

شهرستان سمنان میزبان مناسبی برای کنگره شهدای استان خواهد بود

سمنان - خبرگزاری مهر: فرماندار و رئیس کمیته مراسم و مدعوین کنگره سرداران و سه هزار شهید استان سمنان گفت: شهرستان سمنان میزبان مناسبی برای میهمانان این کنگره خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن سعدالدین صبح سه شنبه در جلسه کمیته مراسم و مدعوین کنگره سرداران و سه هزار شهید استان سمنان در محل فرمانداری با اشاره به آغاز اقدامات کمیته در شناسایی و تعیین مدعوین استانی و کشوری و لشکری گفت: اقدامات ستادی کمیته در جمع آوری اطلاعات مورد نیاز صورت پذیرفته و با هماهنگی کمیته روابط عمومی و فرهنگی و هنری در خصوص تهیه و تدوین نسخه اصلی کارت دعوت کنگره مکاتبه شده است.

 وی از انتخاب ستادهای پذیرش و اسکان مدعوین در ورودی های شرقی و غربی شهرستان سمنان از روز قبل از آغاز کنگره خبر داد و گفت: در این زمینه از ساختمان های اداری که شرایط خاص کمیته را در پذیرش داشته باشند استفاده خواهد شد.

سعدالدین ادامه داد: تخصیص سهمیه دعوت از اقشار مختلف مردم و بویژه خانواده های معظم شهدا و ایثارگران در سطح استان سمنان و پیگیری شناسایی و جمع آوری مهمانسراها و مراکز اقامتی و پیگیری خودروهای مورد نیاز برگزاری اجلاسیه اصلی کنگره سرداران و سه هزار شهید استان در مرکز استان از دیگر اقدامات این کمیته بوده است.

به گفته فرماندار شهرستان سمنان دعوت از موسسات توانمند در بخش تامین صوت مراسم اجلاسیه در مصلی نیز در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس ستاد برگزاری کنگره سرداران و سه هزار شهید استان سمنان نیز در این جلسه با تشکر از اقدامات و پیگیری های صورت گرفته در کمیته مراسم و مدعوین گفت: اجلاسیه اصلی کنگره در مرکز استان که با حضور اقشار مختلف مردم و برنامه های فرهنگی و هنری جانبی در مصلی سمنان برگزار خواهد شد.

سرهنگ عبدالرحیم فریدون با اشاره به اهمیت وظایف کمیته مراسم و مدعوین گفت: استفاده از تمام پتانسیل موجود باید به گونه ای باشد که میزبان مناسبی برای خادم الشهدا و حاضران و مدعوین از سراسر کشور باشیم.

وی در خاتمه از تشکیل گروه 200 نفری استقبال با عنوان خادم الشهدا در هدایت و میزبانی از مدعوین کنگره برای اجلاسیه اصلی در مصلی سمنان از ورددی های شهر سمنان خبر داد و گفت: این تیم با هماهنگی کمیته مراسم و مدعوین وظیفه خود را از روز قبل از برگزاری اجلاسیه و با پوشش یک دست در سطح شهر انجام می دهند.

در این جلسه در مورد فضا سازی و بلوار ورودی مصلی، تامین برق و روشنایی بلوار و نصب دو برج نوری در مصلی، آماده سازی پارکینگ و سرویس های بهداشتی، تعیین ورودی و خروجی های مصلی، ساماندهی کنار بلوار اصلی، پارکینگ ویژه جانبازان و معلولان، پیش بینی برق اضطراری و خطوط ارتباطی و مخابراتی مورد نیاز و فیبر نوری، جانمایی پست امداد و نجات و سیستم اطفاء حریق و انشعابات آب مورد نیاز مصلی بحث و تبادل نظر و اتخاذ تصمیم لازم صورت پذیرفت.

در پایان اعضا با تاکید بر اینکه ترویج دستاوردها و فرهنگ شهدا و ایثارگران از وظایف اصلی همه ملت بزرگ ایران و بویژه مسئولان است برگزاری هرچه باشکوه تر کنگره را با بسیج همه امکانات موجود را اولویت برنامه های فرهنگی خود در سال 93 دانستند.

کد خبر 2327659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha