پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ تیر ۱۳۹۳، ۱۴:۲۲

قاضی:

کتاب و کتابخوانی یکی از راه های مهم توسعه فرهنگی محسوب می شود

کتاب و کتابخوانی یکی از راه های مهم توسعه فرهنگی محسوب می شود

میامی – خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان میامی کتاب و کتاب خوانی را یکی از راه های مهم توسعه فرهنگی ذکر کرد و بر توجه بیشتر به آن تاکید کرد و گفت: کتب باید با توجه به سلایق و ذائقه های مختلف هر رده سنی و جامعه ای تهیه و انتشار پیدا کند.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد قاضی، صبح جمعه در حاشیه بازدید از نمایشگاه قرآن میامی به اهمیت کتاب و کتابخوانی در جامعه اشاره کرد و افزود: کتاب و کتاب خوانی یکی از راه های مهم توسعه فرهنگی محسوب می شود.

وی با ابراز تاسف از اینکه کتاب و کتابخوانی هنوز در خانواده ها جایگاه اصلی خود را پیدا نکرده است، گفت: باید این موضوع با مقوله فرهنگی نهادینه شود.

فرماندار شهرستان میامی تاکید کرد: کتب باید با توجه به سلایق و ذائقه های مختلف هر رده سنی و جامعه ای تهیه و انتشار پیدا کند تا خواننده خود را با موضوعات مختلف پیدا کند.

قاضی افزود: کتاب نقش بسزایی درجامعه و به ویژه توسعه فرهنگی دارد و با برنامه ریزی صحیح می توان نهضت کتاب و کتابخوانی را رونق داد.

وی ضمن قدردانی از برگزار کنندگان نمایشگاه کتاب با محوریت قرآن در میامی، برگزاری این گونه نمایشگاه ها در موضوعات مختلف را نیاز منطقه دانست و افزود: برپایی نمایشگاه قرآن ارتقا شاخص هاي فرهنگي را در بر خواهد داشت.

مسئول نمایندگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میامی هم اهمیت برگزاری نمایشگاه های کتاب در مناسبت های مختلف را یکی از راهکارهای مهم توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی دانست و افزود: با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و نیاز علاقه مندان به کتب دینی این نمایشگاه با ارائه 132 عنوان کتب برای علاقه مندان گشوده شده است.

رضا مهدیان در خاتمه گفت: این نمایشگاه از ابتدای ماه مبارک رمضان به مدت 15 روز دائر خواهد بود و اگر استقبال به همین صورت ادامه پیدا کند این مهلت تمدید خواهد شد.

کد خبر 2329311

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha