به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید یحیی جعفری ظهر امروز در نخستین خطبه از دومین جمعه ماه مبارک رمضان با گرامیداشت مقام روزه دار و با بیان حدیثی اجر روزه گرفتن را از سوی خود خداوند دانست.
وی با اشاره به گرمای زیاد و روزهای طولانی تیرماه، روزه گرفتن در این ایام را دارای مقام بیشتری عنوان کرد و افزود: اعمال عبادی اگر با سختی و مشقت بیشتری باشد دارای اجر بیشتری پیش خداوند است.
نماینده ولی فقیه در استان کرمان در خطبه دوم نماز با اشاره به فرارسیدن روز عفاف و حجاب همه زنان و دختران جامعه خواست تا بحث حجاب و عفت در جامعه را جدی بگیرند و این امر را یک واجب الهی قابل اطاعت برای همگان دانست.
وی با تایید انجام کارهای فرهنگی در جامعه برای مبارزه با توطئه های دشمنان برای ایجاد بدحجابی و بی بندباری در جامعه تصریح کرد: همه مسئولان جامعه باید تلاش کنند تا فرهنگ عفاف و حجاب را در جامعه ترویج کنند.
آیت الله جعفری ادامه داد: در اوایل انقلاب وضع پوشش بانوان در جامعه قابل قبول بود اما با بی توجهی و کوتاهی بعضی مسئولان متاسفانه امروز در بعضی مکان های عمومی شاهد بدحجابی و یا بی حجابی بعضی بانوان هستیم.
وی مبارزه با بدحجابی در جامعه را نیازمند فرهنگ سازی و برخورد حکومتی دانست و ادامه داد: باید برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه فرهنگ سازی کرد اما اگر کسی به عمد و از روی آگاهی اقدام به بدحجابی کرد باید از سوی دستگاه های حکومتی جلوگیری شود.
ابتکار استاندار کرمان برای اتحاد گروه های سیاسی در استان ارزشمند است
امام جمعه کرمان در ادامه سخنان خود با اشاره به نیمه ماه مبارک رمضان و میلاد فرخنده امام حسن (ع) گفت: طبق فرموده این امام همام "بهترین راه بی نیازی قناعت کردن و بدترین نوع فقر نیز چاپلوسی و تملق است" و معنای واقعی قناعت استفاده درست از نعمت های الهی است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اقدام مبتکرانه استاندار کرمان در وحدت همه گروه های سیاسی در استان کرمان را ارزنده توصیف کرد و گفت: استاندار کرمان در یک اقدام ابتکاری همه گروه های سیاسی استان را دعوت کرد تا عهد ببندند تا در همه موارد و انتخابات وحدت، مواضع شرعی و قانونی را حفظ کنند و از اختلاف بپرهیزند.
نظر شما