به گزارش خبرنگار مهر، سیداسدالله جولایی ظهر جمعه در حاشیه سفر به اردبیل در جمع خبرنگاران افزود: با این رقم امکان آزاد سازی 80 هزار نفر زندانی غیرعمد در 24 سال گذشته فراهم شده است.
وی با اشاره به آزادی 44 هزار و 959 نفر زندانیان محکوم جرایم مالی با کمک ستاد دیه کشور طی پنج سال گذشته ادامه داد: مبلغ بدهکاری این محکومان دو هزار و 425 میلیارد تومان بود که با همکاری ستاد دیه شاکیان از حدود 50 درصد آن گذشت کردند.
مدیرعامل ستاد دیه کشور یادآور شد: سال گذشته نیز هفت هزار و 735 زندانی با بدهی 735 میلیارد تومان آزاد شدند که از این رقم 536 میلیارد تومان بخشش شکات بود.
وی با اشاره به تشکیل ستاد دیه کشور از سال 1369 متذکر شد: ستاد دیه در نظر دارد زمینه آزاد سازی زندانیانی که در واقع به جرم ناخواسته زندانی شده اند را فراهم کند.
جولایی برگزاری جشن های گلریزان را یادآور شد و آن را راهکار مهم در آزاد سازی زندانیان جرائم مالی غیرعمد سراسر کشور دانست و افزود: در 26 امین جشن گلریزان در تهران مقام معظم رهبری 150 میلیون تومان و رئیس جمهوری 140میلیون تومان هدیه کردند.
وی با تاکید بر اینکه باید با آموزش های مناسب رقم زندانیان غیر عمد کاهش یابد، عنوان کرد: در این خصوص ضروری است دستگاه های فرهنگی استان ها در آموزش شهروندان مشارکت کنند.
نظر شما