فاطمه شیرزاد در حاشیه رفع پلمپ معدن شن و ماسه و کارخانه آسفالت سازی به خبرنگار مهر افزود: شکایت سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از شهرداری رشت منجر به پلمپ این دو واحد طی چند روز گذشته شده که در راستای اجرای طرح نهضت آسفالت فعالیت این معدن و کارخانه ضرورتی انکار ناپدیر است.
وی با بیان اینکه استاندار گیلان در رفع این مشکل نقش آفرین بوده است، ادامه داد: همه 15 عضو شورا و شهردار رشت با جدیت به دنبال رفع مشکل این دو واحد بوده اند تا منافع شهروندان در سریع ترین زمان ممکن تامین شود.
سخنگوی شورای اسلامی شهر رشت با تاکید بر اینکه طرح نهضت آسفالت در فاز نخست باید قبل از شروع بارندگی و فصل سرما به پایان برسد، گفت: با توجه به اینکه آسفالت معابر و خیابان های سطح شهر رشت در چند روز گذشته روندی کندی داشته اما شورا با قاطعیت مدافع و محافظ حقوق شهروندان است تا در فصل بارندگی مشکلات کمتری گریبانگیر آنها شود.
وی اعتبار طرح نهضت آسفالت در بودجه امسال را 12 میلیارد تومان اعلام کرد و یادآور شد: فاز نخست این طرح در سطح 200 هزار متر مربع از معابر رشت اجرا می شود که برای تحقق این امر به سه هزار تن قیر و 48 هزار تن آسفالت نیاز است.
نظر شما