پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ تیر ۱۳۹۳، ۱۳:۲۰

اجرای آزمایشی کاهش بارترافیک در فرودگاه مهرآباد

اجرای آزمایشی کاهش بارترافیک در فرودگاه مهرآباد

مدیرکل فرودگاه بین‌المللی مهرآباد با اشاره به اجرای آزمایشی طرح کاهش بار ترافیک فرودگاه مهرآباد، گفت: نیازمند تامین زیرساخت‌هایی چون احداث زیرگذر یا روگذر در سه راه پلیس، محوطه‌سازی و اصلاح محوطه جلوی ترمینال 2 و 4 و تغییراتی در محوطه خیابان‌های منتهی به ترمینال‌ها هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی رستمی با اشاره به اجرای طرح کاهش بار ترافیک در فرودگاه مهرآباد گفت: برای اجرای این طرح نیازمند تامین زیرساخت‌هایی چون احداث زیرگذر یا روگذر در سه راه پلیس، محوطه‌سازی و اصلاح محوطه جلوی ترمینال 2 و 4 و تغییراتی در محوطه خیابان‌های منتهی به ترمینال‌ها هستیم.

وی افزود: مطالعاتی توسط شرکت ایمن‌راه انجام و جلسات مشترکی نیز با راهبر پلیس و کارشناسان ترافیک شهرداری منطقه 9 برگزار شده است.

رستمی ادامه داد: با توجه به اینکه اجرای عملیاتی چون احداث زیرگذر یا روگذر زمان بر است، ما در صدد هستیم طرح را به صورت آزمایشی اجرا کنیم به‌طوریکه با تغییر در جدول‌کشی مسیرها می‌خواهیم به نتایج بهتری از این طرح برسیم.

مدیرکل فرودگاه بین‌المللی مهرآباد اظهار داشت: در صورت اجرای طرح ترافیک در فرودگاه به‌صورت آزمایشی، طرح مورد نظر به‌صورت دائمی در فرودگاه اجرایی خواهد شد.

رستمی با بیان اینکه با اجرای طرح آزمایشی ترافیک می‌خواهیم ایرادات طرح را مشخص کنیم، گفت: با طرح آزمایشی مردم نسبت به ترافیک شناخت بیشتری پیدا می‌کنند و نیازهای طرح مورد نظر تشخیص داده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: طی روزهای آینده برخی موارد چون ایجاد تابلوهای موقت علائم راهنمایی و رانندگی، تغییر مسیرها از طریق جدول‌گذاری و ایجاد موانع ترافیکی در فرودگاه مهرآباد اجرایی خواهد شد.
 

کد خبر 2330651

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha