۲۲ تیر ۱۳۹۳، ۱۶:۵۷

دانشی مطرح کرد:

صنعت چاپ سیستان و بلوچستان در آستانه تعطیلی است

صنعت چاپ سیستان و بلوچستان در آستانه تعطیلی است

زاهدان- خبرگزاری مهر: مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: به دلیل مشکلات مالی و کمبود نقدینگی و عدم توان چاپخانه‌های استان در بروز رسانی تجهیزات صنعت چاپ استان در آستانه تعطیلی قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباس دانشی ظهر یکشنبه در جلسه هم اندیشی با اصحاب رسانه استان اظهار داشت: متاسفانه بسیاری از نشریات استانی و همچنین قریب به اکثر ادارات و دستگاه های اجرایی سفارشات چاپی خود را به سایر استان های همجوار یا تهران ارسال می کنند و لذا این موضوع به تضعیف چاپخانه داران و رکود در صنعت چاپ استان دامن زده است.

وی بیان داشت: ادامه این روند چاپخانه‌های محلی را با چالش جدی مواجه خواهد کرد و لذا به منظور حمایت از چاپخانه ها مقرر شده تا  انجام اموری از قبیل چاپ سربرگ و یا پاکت و ملزومات اداری معمول که در خارج استان نسبت به چاپ آن اقدام شود، ذی‌حسابان و مدیران امور مالی  از پرداخت وجوه آن خودداری کنند.

وی با اشاره به اینکه چاپخانه ها نیز باید نسبت به روزرسانی دستگاه ها و تجهیزات خود اقدام کنند افزود: نبود سفارش کار و عدم استقبال مشتری ها از چاپخانه های استان موجب بی انگیزگی چاپخانه داران در تجهیز چاپخانه ها شده است.

با حوزه فرهنگ به شکل شعای برخورد شده است

دانشی همچنین با بیان اینکه با حوزه فرهنگ در این استان به شکل شعاری برخورد شده است افزود: با وجود اینکه در تمامی جلسات بسیاری از دستگاه های اجرایی حوزه فرهنگ را در برخورد و یا مقابله با هر نوع تهاجم و یا تهدیدی پشتاز و ضروری می خوانند اما توجه جدی به این حوزه نشده است.

وی افزود: به رغم اینکه شعار فرهنگ و اولویت های فرهنگی مطرح می شود و تمامی کارشناسان بر این باورند که تاثیر حوزه فرهنگی  بر سایر حوزه ها تقدم دارد اما اهمیت قابل توجهی به مقوله فرهنگ نمی شود و اعتبار مناسبی برای این حوزه دیده نشده است.

وی تاکید کرد: با توجه به هم‌مرز بودن استان با دو کشور پاکستان و افغانستان در حقیقت این منطقه تنگه احد مبارزه با تهاجمات فرهنگی و پیشتاز در عرصه جنگ نرم است و لذا باید توجه ویژه ای به آن داشت.

دانشی ابراز داشت: دولت یازدهم افق و چشم انداز مناسب و امیدوار کننده ای را  برای فعال شدن خانواده بزرگ رسانه‌ها ترسیم کرده است و در این راستا اهرم های حمایتی و تشویقی قابل توجهی را برای فعال سازی رسانه ها تعریف کرده است.

حجت‌الاسلام دانشی افزود: سیستان و بلوچستان دارای 73 نشریه اعم از یک روزنامه، 11 هفته‌نامه، یک دو روزنامه، یک دو هفته‌نامه، 14 ماهنامه، 24 فصلنامه و 20 سرپرستی فعال شامل خبرگزاری‌ها و نشریات سراسری مطرح و تاثیرگذار است.

 

 

کد خبر 2330894

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha