به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی صبح دوشنبه در نشست کارگروه سرمایه گذاری استان گفت: سرمایه گذاران زیادی با قدرت مناسب حاضر به سرمایه گذاری در این معدن هستند اما باید تکلیف سرمایه گذار فعلی مشخص شود.
وی با بیان اینکه شرکت ها و حتی بانک های بزرگ حاضر به سرمایه گذاری در این معدن به علت توجیه دار بودن آن هستند، بیان داشت: در چرام معدن و دانشکده معدن وجود دارد و سی سال است که نام فسفات را بر زبان می آوریم اما عملا کاری در این زمینه نشده است.
استاندار این طرح را موجب رونق و اشتغال در این منطقه دانست و بر تسریع در اجرای آن تاکید کرد.
وی افزود: بهره برداری از معدن فسفات چرام موجب اشتغالزایی 800 نفر به طور مستقیم می شود
وی عنوان کرد: ارز آوری و سود دهی بالای این طرح اقتصادی و تولیدی و برگشت سریع سرمایه از مزیتهای این پروژه است.
خادمی همچنین گفت: در واگذاری معادن باید دقت لازم صورت گیرد تا معادن استان به سرمایه گذاران ناتوان واگذار نشود.
وی بر ضرورت اتخاذ تصمیم های صحیح، عاقلانه و علمی تاکید کرد و افزود: توسعه کهگیلویه و بویراحمد مبنای تصمیمات و برنامه ها است و تصمیمات غلط به روند توسعه کهگیلویه و بویراحمد آسیب می زند.
به گزارش خبرنگار مهر، معدن فسفات چرام یکی از بزرگترین معادن فسفات کشور محسوب می شود که تاکنون هیچ بهره برداری از آن صورت نگرفته است.
عملیات اکتشافی این معدن در سال 1349 آغاز شد و در سال 1372 به پایان رسید و به گفته کارشناسان این معدن دارای ذخیره قطعی 81 میلیون تن و ذخیره احتمالی 280 میلیون تن فسفات با عیار متوسط 10 درصد است.
این معدن در لیست طرحهای 15 گانه آمایش صنعتی و معدنی استان قرار دارد و یکی از طرحهای بزرگ صنعتی و معدنی استان به شمار می رود.
دسترسی به محورهای ارتباطی اهواز به شیراز و نزدیکی به بنادر خلیج فارس از مهمترین ویژگیهای معدن فسفات چرام است.
نظر شما