پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ تیر ۱۳۹۳، ۱۳:۰۱

حجت الاسلام فاطمی نسب به مهر خبر داد:

برگزاری دوره آموزشی ترجمه و مفاهیم قرآن و نهج البلاغه در حرم حضرت معصومه(س)

برگزاری دوره آموزشی ترجمه و مفاهیم قرآن و نهج البلاغه در حرم حضرت معصومه(س)

قم - خبرگزاری مهر: مدیر روابط عمومی و امور بین المللی آستان مقدس حضرت معصومه(س) از برگزاری دوره آموزشی ترجمه و مفاهیم قرآن کریم و نهج البلاغه در حرم مطهر کریمه اهل بیت(ع) خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین روح الله فاطمی نسب در گفتگو با مهر بیان کرد: دوره آموزشی ترجمه و مفاهیم قرآن کریم و نهج البلاغه در حرم مطهر برگزار می‌شود که طی سال‌های گذشته نیز این طرح برگزار شده است.

وی افزود: ثبت نام این طرح آغاز شده و مهلت نام نویسی و شرکت در این دوره تا پایان ماه رمضان ادامه دارد که در دو رشته جداگانه قرآن و نهج البلاغه در شبستان نجمه خاتون حرم مطهر تشکیل می‌شود.

مدیر روابط عمومی و امور بین المللی آستان حضرت معصومه(س) تصریح کرد: بخش آموزش قرآن بر مبنای کتاب ترجمه و مفاهیم آقای صفار هرندی و علامی تدریس می‌شود که این کتاب در سه جلد چاپ شده و هر جلد در 16 جلسه آموزش داده می‌شود که طی سه دوره 16 جلسه ای مباحث کتاب طرح می‌شود.

فاطمی نسب با اشاره به اساتید رشته تفسیر قرآن گفت: حجج اسلام خیرالله زاده، گلپایگانی و نیکویی اساتید این دوره هستند.

وی در ادامه اظهار داشت: ترجمه و مفاهیم نهج البلاغه نیز طی سه دوره 16 جلسه‌ای برگزار می‌شود که طی این دوره خطبه‌ها، نامه‌ها و کلمات قصار امیرالمومنین(ع) مورد بررسی قرار می‌گیرد که مدرس این دوره حجت الاسلام ملکوتی نیا است.

مدیر روابط عمومی و امور بین المللی آستان حضرت معصومه(س) خاطرنشان کرد: افرادی که مایل به حضور در این دوره هستند با داشتن حداقل مدرک دیپلم می‌توانند در این دوره حضور یافته و در پایان دوره گواهی دوره از سوی مرکز قرآن و حدیث اهل بیت(ع) حرم اعطا می‌شود.

کد خبر 2331362

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha