پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ تیر ۱۳۹۳، ۱۴:۳۵

نامه رئیس فدراسیون فوتبال به رئیس سازمان صداوسیما

نامه رئیس فدراسیون فوتبال به رئیس سازمان صداوسیما

رئیس فدراسیون فوتبال با ارسال نامه ای به رئیس سازمان صدا و سیما از زحمات این سازمان از تیم ملی در رقابتهای جام جهانی 2014 برزیل تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، علی کفاشیان در نامه ای به ضرغامی اعلام کرد با توجه به حضور تیم ملی کشورمان در مسابقات جام جهانی 2014 برزیل و نشست مشترکی که پیش از این رویداد مهم و بین المللی مبنی بر حمایت سازمان صدا و سیما به عنوان یار دوازدهم از تیم ملی با جنابعالی برگزار شد، هیات رئیسه فدراسیون فوتبال برخود لازم می داند که از حمایتها، زحمات و تلاشهای جنابعالی و کلیه دست اندرکاران رسانه ملی در زمان برگزاری اردوهای تدارکاتی و همچنین  پخش مستقیم دیدارهای دوستانه و در نهایت پوشش خوب مسابقات تیم ملی و انعکاس اخبار آن در این مسابقات مهم، تشکر و قدردانی کند.
 
 

کد خبر 2332292

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha