پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۵ تیر ۱۳۹۳، ۱۰:۰۳

حجت الاسلام رضایی:

ناتوانی‌های جسمی مانعی برای پیشرفت انسان نیست

ناتوانی‌های جسمی مانعی برای پیشرفت انسان نیست

بیرجند - خبرگزاری مهر: امام جمعه بیرجند گفت: انسان آگاهی و فکر دارد و ناتوانی‌های جسمی مانعی برای پیشرفت او نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی رضایی سه شنبه شب در دیدار  با جامعه هدف بهزیستی اظهار کرد: باید در سیستم آموزش و پروش دنیا، فکر و اندیشه جایگاه ویژه ای یابد.

امام جمعه بیرجند با بیان اینکه انسان باید رشد و پیشرفت یابد، گفت: ویژگی انسان که سبب تمایز او از حیوانات بوده، آگاهی و عقل است.

وی تصریح کرد: دنیا مکانی برای رشد انسان بوده و انسان باید سنبل احساس و عواطف قرار گیرد.

حجت الاسلام رضایی بیان کرد: انسان‌ها ضمن اینکه امدادجو هستند باید امدادگر نیز بوده و ماه رمضان فرصتی برای یافتن چگونگی به‌زیستن است.

وی گفت: افرادی که جزو خانواده بهزیستی هستند باید بدانند که انسان آگاهی و فکر دارد و ناتوانی‌های جسمی مانعی برای پیشرفت او نیست.

حجت الاسلام رضایی با بیان اینکه بدن و جسم انسان هدیه الهی است و نباید به آن آسیب زد، تصریح کرد: آنچه از ناحیه خداوند بر انسان وارد می شود جز خوبی نیست و این افسردگی‌ها، معلولیت‌ها و فقر همه از جانب خود انسان گریبان‌گیر او می‌شود.

امام جمعه بیرجند یادآور شد: انسان باید با عبادت، پاکی و ایمان روح خود را نیز تقویت کند.

مدیر بهزیستی بیرجند نیز گفت: از ابتدای رمضان تعداد هفت هزار و 700 پرس غذای گرم توسط کاشی نیلوفر، بانک ملی خراسان جنوبی و بهزیستی این شهرستان برای توزیع بین نیازمندان و مددجویان تحت پوشش بهزیستی طبخ و توزیع شده است.

حسن شرفی افزود: ارزش ریالی غذای طبخ شده به مبلغ 53 میلیون تومان بوده که بین نیازمندان و مددجویان بهزیستی شهرستان بیرجند توزیع شده است.

مدیر بهزیستی بیرجند با اشاره به اینکه خوشبختانه این غذاها در بین همه مددجویان نیازمند این شهرستان توزیع شده است، بیان کرد: امید است خیرین با کمک‌های نقدی و مواد غذایی اهدایی خود به این نهاد، ما را در امر خیر اطعام نیازمندان و مددجویان همانند سال‌های گذشته یاری کنند.

شرفی به طرح ضیافت مهر اشاره کرد و گفت: طرح ضیافت مهر همه ساله در ماه رمضان برگزار شده و مسئولان استانی و شهرستانی هر روزه از منازل مددجویان تحت پوشش بهزیستی بازدید و مشکلات مورد بررسی قرار می گیرد.

وی ادامه داد: در این بازدیدها از طرف بهزیستی شهرستان بیرجند سبد غذایی به مددجویان نیازمند اهدا می‌شود.

کد خبر 2332604

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha