پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ تیر ۱۳۹۳، ۱۶:۵۴

در جلسه کارگروه پژوهش عنوان شد:

سند تحقیقات و فناوری لرستان تدوین می شود/ برگزاری تورهای پژوهشی از سطح واحدهای تولیدی

سند تحقیقات و فناوری لرستان تدوین می شود/ برگزاری تورهای پژوهشی از سطح واحدهای تولیدی

خرم آباد - خبرگزاری مهر: معاون دفتر منابع انسانی و تحول اداری استانداری لرستان از تدوین سند تحقیقات و فناوری این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، امین بیرانوند ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه تخصصی پژوهش، فناوری و تحول ادارای استان لرستان اظهار داشت: سند استراتژیک تحقیقات و فناوری استان لرستان تدوین می شود.

وی با بیان اینکه این سند در راستای تعیین برنامه های بلند مدت حوزه تحقیقات و فناوری لرستان تدوین می شود گفت: در قالب این سند اولویتهای پژوهشی لرستان در زمینه های مختلف احصا و مشخص خواهد شد.

معاون دفتر منابع انسانی و تحول اداری استانداری لرستان همچنین با اشاره به اینکه با تدوین این سند نقاط قوت و ضعف حوزه پژوهش استان نیز شناسایی و احصا می شود بیان داشت: در نهایت این سند به دستگاههای اجرایی استان برای بومی سازی پژوهش ها ابلاغ خواهد شد.

برگزاری تورهای پژوهشی برای آسیب شناسی واحدهای تولیدی لرستان

رئیس اداره آموزش، فناوری و صنایع نوین سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان نیز در این جلسه بر ضرورت استفاده از ظرفیتهای حوزه صنعت لرستان از سوی دستگاههای دولتی تاکید کرد و گفت: استان لرستان در حوزه صنعت ساختمان یکی استانهای مطرح کشور است و این در حالیست که دستگاههای اجرایی استان برای اجرای پروژه های عمرانی خود از صنایع ساختمانی استانهای دیگر استفاده می کنند.

پیمان تابعی با تاکید بر ضرورت استفاده دستگاههای اجرایی استان مانند نوسازی مدارس، راه و شهرسازی و ... از منابع غنی صنعت ساختمان لرستان عنوان کرد: حتی اگر این یک مورد از مصالح و محصولات تولیدی حوزه صنعت ساختمان لرستان از سوی دستگاههای اجرایی در پروژه های عمرانی رعایت شود صنعت ساختمان استان توسعه می یابد.

وی همچنین از آمادگی سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان برای برگزاری تورهای علمی از سطح واحدهای تولیدی و صنعتی این استان خبر داد و گفت: این سازمان آمادگی دارد که امکانات لازم را برای بازدید اساتید، اعضای هیئت علمی دانشگاهها، پژوهشگران و ... برای آشنایی با مسائل و مشکلات حوزه صنعت استان و برنامه ریزی برای رفع این مشکلات را فراهم کند.

کد خبر 2333206

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha