پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ تیر ۱۳۹۳، ۱۱:۵۱

آرامون خبر داد؛

4271 تاکسی گردشی و خطی آذربایجان غربی فرسوده هستند/ اجرای طرح نوسازی

4271 تاکسی گردشی و خطی آذربایجان غربی فرسوده هستند/ اجرای طرح نوسازی

ارومیه- خبرگزاری مهر: مدیر حمل ونقل و ترافیک آذربایجان غربی از شناسایی 4 هزار و 271 تاکسی گردشی و خطی در سطح استان خبر داد و از برنامه ریزی برای نوسازی این ناوگان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان آرامون شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: مجموع تاکسی های گردشی و خطی فرسوده در استان 4 هزار و 271 دستگاه معادل 44 درصد ناوگان تاکسی های گردشی و خطی فعال در استان است و متقاضیان می توانند برای تعویض خودور بصورت خرید نقدی و یا با استفاده از تسهیلات پیش بینی شده در طرح نوسازی این ناوگان اقدام کنند.

وی اعلام کرد: این طرح با ثبت مشخصات تاکسی های فرسوده در شهرهای زیر یکصد هزار نفر جمعیت استان آغاز شده است و دارندگان تاکسی با مدل تا پایان سال 1383 می توانند با مراجعه به سازمانهای تاکسیرانی و یا حمل و نقل همگانی در شهرهای استان برای ثبت نام در این طرح اقدام کنند.

مدیر حمل و نقل و ترافیک آذربایجان غربی مجموع ناوگان تاکسی فعال در استان را 20 هزار و 959 دستگاه اعلام کرد و اظهار داشت: از این میزان تاکسی در سطح استان 9 هزار و 617 دستگاه بصورت تاکسی گردشی و خطی، 7 هزار و 262 دستگاه تاکسی بی سیم و آژانس تاکسی تلفنی تحت نظارت شهرداریها و همچنین 4 هزار و 80 دستگاه خودرو نیز تحت نظارت اتحادیه امور صنفی در امر جابجایی مسافران در شهرها فعال هستند.

آرامون با بیان اینکه شهرهای تکاب، میاندوآب و ماکو بیشترین تعداد ناوگان تاکسی فرسوده و شهرهای پلدشت، سردشت و پیرانشهر نیز کمترین تعداد ناوگان فرسوده را در سطح استان دارند، کاهش میزان آلایندگی هوا، ارتقای کیفی خدمات سفر ناوگان درون شهری و ایجاد مطلوبیت برای شهروندان جهت استفاده از ناوگان حمل ونقل عمومی درسفرهای درون شهری و کاهش تعداد سفرهای تک سرنشین و همچنين کاهش حجم ترافیک در شهرها را از مزایای اجرای این طرح عنوان کرد.

کد خبر 2333420

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha