پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ تیر ۱۳۹۳، ۱۶:۴۷

حجت الاسلام سعیدی:

روز قدس امسال متفاوت تر از قبل برگزار خواهد شد/ سکوت معنی دار برخی کشورهای عربی در قبال جنایات صهیونیستها

روز قدس امسال متفاوت تر از قبل برگزار خواهد شد/ سکوت معنی دار برخی کشورهای عربی در قبال جنایات صهیونیستها

شاهرود – خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت شاهرود جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در غزه را یادآور شد و ضمن محکوم کردن آن گفت: ملت قیور ایران اسلامی در کنار دیگر ملتهای آزادی خواه روز قدس را متفاوت تر از سالهای دیگر برگزار خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی سعیدی در خطبه های این هفته نماز جمعه شاهرود با اشاره به سکوت معنی دار برخی کشورهای عربی در قبال جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، تصریح کرد: کشتار بی رحمانه مردم بی دفاع غزه آن هم در ماه مبارک رمضان غیر قابل چشم پوشی است و صدای نوعدوستی و اعتراض مردم آزادی خواه را در آورده است.

وی بر ضرروت حمایت از مردم فلسطین گفت: هیچ مسلمان و آزادیخواهی نباید امروز نسبت به جنایات صهیونیستها و نسل کشی رژیم غاصب اسرائیل بی تفاوت بوده و سکوت کند.

داعش دست نشانده و زاییده آمریکا است

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به اتفاقات ماه های اخیر در منطقه و حضور گروه تروریستی داعش در منطقه، این گروه را دست نشانده و زاییده استکبار جهانی خصوصا امریکا دانست و تصریح کرد: خود آمریکا این گروه را هدایت می کند.

سعیدی با تاکید بر اینکه فتنه انگیزی و دخالت و ایجاد تفرقه در امور داخلی کشورها منطقه خصوصا در سوریه، مصر و عراق مهمترین راهبرد غرب در مهار و کنترل خاورمیانه بوده، افزود: ارتش این کشورها در این راهبرد درگیر نزاع های داخلی می شوند و آنها را از مقابله با دشمنان اصلی دور نگاه می دارد.

وی همچنین در خاتمه، شب های قدر را فرصتی مناسب برای خودسازی، تزکیه نفس و دستگیری نیازمندان دانست و افزود: از جمله اعمالی که برای رسیدن به درک شب قدر باید انجام دهیم تا بتوانیم بهره کامل از این شب توسل به ائمه اطهار است.

نقش شورای نگهبان در حراست از قانون اساسی مهم است

امام جمعه موقت دامغان نیز در سومین نماز جمعه از ماه مبارک رمضان و در جمع مؤمنان روزه دار دامغانی در محل مصلی امام خمینی (ره) این شهر، شورای نگهبان را نهادی مهم و تأثیرگذار در تطبیق قوانین و دستورالعمل های مجلس و حراست از قانون اساسی دانست و گفت: این شورای از دین مردم و قوانین جاری جامعه حراست و پاسداری می کند.

حجت الاسلام احمد فؤادیان اظهار داشت: شورای نگهبان قانون اساسی از یک جایگاه خطیر و مهمی برخوردار است و هیچ نهادی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همانند آن این مسئولیت مهم را برعهده ندارد.

وی افزود: شورای نگهبان قانون اساسی تاکنون توانسته با نظارت خود بر قوانین جاری کشور نقش خوب و عملکرد درخشانی داشته باشد.

امام جمعه موقت دامغان همچنین به بحث اعتکاف در ماه مبارک رمضان پرداخت و خاطرنشان ساخت: اعتکاف در این ماه نوعی خودسازی و مبارزه با نفس اماره است و مؤمنین روزه دار با حضور در این آئین معنوی می توانند از فیوضات آن بهره مند شوند.

حجت الاسلام فؤادیان اضافه کرد: این اعتکاف از 24 ماه مبارک رمضان در مسجد جامعه شهر دامغان برگزار می شود.

اشتباهات فرهنگی قابل جبران نیست

خطیب جمعه دامغان همچنین دیدار اخیر هیئت دولت با رهبر انقلاب را یادآور شد و گفت: معظم له در این دیدار بر مسئله فرهنگ تأکید داشتند و بنا بر فرمایشات ایشان اشتباهات فرهنگی قابل جبران نیست و مسئولان باید بیشتر از گذشته به این موضوع توجه داشته باشند و دغدغه های فرهنگی را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی همچنین به بحث عفاف و حجاب پرداخت و تصریح کرد: عفاف و حجاب که از موضوعات مهم فرهنگی جامعه ما به حساب می آید باید جدی گرفته شود و همه باید برای ترویج و گسترش این فرهنگ در جامعه تلاش کنند تا شاهد این معضل اجتماعی نباشیم.

جنایات رژیم صهیونیستی و سکوت معنی دار مدیان حقوق بشر

امام جمعه موقت دامغان با اشاره به حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی بر نوار غزه اظهار داشت: آمریکا و اروپا و حامیان رژیم صهیونیستی در منطقه دست خود را به خون ملت مظلوم و بی دفاع فلسطین به ویژه زنام و کودکان آغشته کرده اند و امروز این مدعیان حقوق بشر سکوت اختیار کرده و باید محاکمه شوند.

فوادیان اضافه کرد: روز جهانی قدس امسال با توجه به جنایات رژیم صهیونیستی بسیار مهم بوده و همه مسلمانان باید با حضور در راهپیمایی حمایت خود را از ملت مظلوم فلسطین اعلام کنند.

وی همچنین در رابطه با فرارسیدن دومین شب از لیالی قدر و اهمیت آن مطالبی بیان کرد.
 

کد خبر 2333834

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha