پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ مهر ۱۳۸۴، ۱۱:۳۰

يك آسيب شناس مسائل اجتماعي در گفتگو با "مهر " :

آمار طلاق در ازدواج هاي دانشجويي كمتر از يك درصد است

يك آسيب شناس مسائل اجتماعي گفت : تحقيقات 5 ساله گروه پژوهشي دانشگاه علوم اجتماعي تربيت مدرس و شهرداري تهران نشان مي دهد آمار طلاق در مقايسه بين دانشجويان و همسالان بيرون از دانشگاه بسيار ناچيز و رقمي در حدود يك درصد است .

دكتر مجيد ابهري در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود : ازدواج دانشجويي ضمن اينكه دانشجويان را به ساده زيستي دعوت مي كند ساير جوانان را نيز به چنين ازدواج هايي در جامعه تشويق مي نمايد .

وي اعلام اعداد و ارقامي در ارتباط با افزايش طلاق در ازدواج هاي دانشجويي را كذب محض دانست و گفت : در چند سال اخير افرادي بدون تجريه علمي مبادرت به اعلام آمار وارقامي مي كنند كه به هيچ عنوان صحت ندارد و اين در حالي است كه بايد اعلام چنين آمارهاي نادرستي مورد پيگيري امنيتي قرار گيرد .

ابهري در ادامه گفت : اعلام آمارهايي در ارتباط با افزايش طلاق در دانشجويان تنها جوانان و خانواده ها را از ازدواج دانشجويي دلزده مي كند و به طور حتم اين امر تنها باعث گسترش فساد و فحشاء در جامعه و به خصوص در جوانان خواهد شد .

استاد دانشگاه و آسيب شناس اجتماعي ازدواج دانشجويي را الگوي مناسبي براي جوانان خارج از دانشگاه دانست و گفت : در صورتي كه خواستار مقابله جدي با آسيب هاي اجتماعي در جامعه هستيم دولت بايد در ارتباط با ازدواج جوانان حمايت جدي و لازم را صورت دهد و تسهيلات لازم براي ازدواج جوانان را در كشور فراهم نمايد .

 

کد خبر 233433

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha